dissabte, 7 de gener del 2012

Bola de Drac Z Kai episodis 76 a 80. Valoracions

 
Amb l'any nou Bola de Drac Z Kai continua. Aquesta setmana del 02 al 06 de gener hem pogut veure els següents episodis:

76- L'atac desesperat del Ten Shin Han! Salva els teus amics, Son Goku!
77- Més que un superguerrer de l'espai! El Vegeta s'enfronta al Cèl.lula!
78- En Cèl.lula a un pas de la mort! Krilín, destrueix l'A-18!
79- La situació empitjora! En Cèl.lula ataca l'A-18!
80- Es gira la truita! La forma perfecta del Cèl·lula entra en acció!

- Sinopsi: En Ten Shin Han utilitza el seu Shin Kiko Ho repetidament per facilitat la fugida dels dos androides, però la seva sobreutilització comporta que en Ten caigui al terra amb molt poca energia. En Cèl·lula es proposa rematar-lo, quan llavors apareix en Goku amb el Canvi de Lloc Instantani. Després d'una breu conversa en què el saiyà li diu a l'androide que en un dia li podrà planta cara, en Goku nota que en Cor Petit és viu. Junt amb en Ten, recull el namekià i altre cop amb el Canvi de Lloc Instanti, els tres marxen. En Cèl·lula sorprès per aquesta tècnica d'en Goku, posa fil i agulla a buscar la Nº18. 

Per altra banda, en Krilin es troba amb la Bulma, aquesta li dóna el comandament a en Krilin, i llavors en saber on són els altres per en Krilin, se'n va cap al Palau de Déu a donar uns vestits de lluita especials als lluitadors. 
Ja al Palau de Déu, en Cor Petit i en Ten Shin Han ja s'han recuperat, just llavors, finalment en Vegeta i en Trunks surten de la Sala. Es posen al corrent de la situació, i en Vegeta es mostra molt confiat. Llavors arriba la Bulma, i se sorpren de veure el canvi d'en Trunks, sobre tot el cabell que li a crescut. Als saiyans purs no els hi canvia el cabell. Tot seguit els quatre saiyans es posen la roba de lluita que ha porta la Bulma, i en Vegeta marxa a buscar en Cèl·lula. Abans que ho faci també en Trunks, en Goku li dóna dos mongetes màgiques. Ara en Goku i en Gohan ja estan a punt d'entrar ells a la Sala de l'Esperit i del Temps. 

En Cèl·lula en trobar els androides que s'han amagat en una de les moltes illes que hi ha a la zona, decideix destruir illa a illa, per tal que així la Nº18 surti d'on és amagada. Quan està a punt de destruir l'illa on hi han els androides, llavors apareix en Vegeta. Aterren a l'illa i tot seguit arriba en Trunks. Després de la presentació, en Vegeta es transforma, superant els límits del Supersaiyà, així amb un nou immens poder li fa una lliçó a en Cèl·lula, el qual es veu superat.

Al Palau de Déu, en Goku i en Gohan ja son dins de la sala, i el petit Son, també se sorprèn de les condicions ambientals d'aquest lloc. En Goku explica el seu pla d'entrenament, primer en Gohan haurà d'arribar transformar-se en Supersaiyà, després en Goku també en voldrà superar els límits, però el seu sonni, el seu objectiu és que el seu fill molt més fort que ell.

Al combat el qual el Supersaiyà deixa en evidencia l'androide, en Vegeta davant els comentaris d'en Cèl·lula comença a considerar, a pensar que l'androide aconsegueixi la seva perfecció, per així poder lluitar amb algú valgui la pena.
Per altra banda en Krilin, que ja és a l'illa observa la situació, comprova els canvis de cadascú i sentint també els comentaris d'en Cèl·lula, busca on són els androides, els quals localitza. En baixar a terra i aproximar-se a ells, comença a pensar en com n'és de maca la Nº18, en el petó que li va fer, si destruir-la o no, en ser en la distancia  per tal que funcioni el comandament, deixa caure el comandament a terra, fent que els dos androides el vegin, i tot seguit el destrueix, preguntant la Nº18 per que ho ha fet.

Per altra banda en Vegeta deixa que en Cèl·lula aconsegueix la perfecció, i comença a buscar l'androide però en Trunks intervé intentant evitar-ho. Es llavors que des de l'aire, en Cèl·lula veu els androides i llavors en Trunks els avisa dels esdeveniments, i per frenar en Cèl·lula, en Trunks també superar els límits de Supersaiyà i s'hi enfronta. En Cèl·lula que queda sota terra, apareix davant de l'Androide 18 i d'en Krilin. En Vegeta aparta el seu fill. El Nº16 i en Krilin no són res davant d'ell. En Trunks ataca el seu pare, i la Nº18 a en Cèl·lula però no serveix de res. En Cèl·lula està a punt d'absorbir-la quan en Trunks l'aparta de la noia.  En Krilin i la Nº18 ajuden al Nº16 per fugi, però llavors en Cèl·lula encega a tothom amb el Taiyô Ken, i ho aprofita per absorbir-la tranquil·lament. En Cèl·lula ja ha arribat a la seva perfecció. Fins i tot a Nou Namek, noten el que està passant a la Terra.

A la Sala, l'entrenament va donant els seus fruits i en Gohan finalment aconsegueix transformar-se en Supersaiyà. Tornat al lloc del combat, en Krilin ataca en Cèl·lula però aquest amb simple cop de peu el deixa fora de combat, en Trunks s'afanya a donar-li una mongeta màgica. Ara és el torn d'en Vegeta, que de mica en mica va veient com n'és de totpoderós en Cèl·lula. En Trunks que ha anat més enllà que el seu pare en superar els límits del Supersaiyà, ara per ara no hi vol intervenir per no ferir encara més l'orgull d'en Vegeta.  En Cèl·lula amb un simple cop de peu envia al Supersaiyà al mar, el qual moments després en surt arrossegant-se.

Caurà inconscient en Vegeta abans de morir, i així en Trunks podrà alliberar tot el seu poder per enfrontar-se a en Cèl·lula?


- Totes les Valoracions:
Saga dels Saiyans (1 al 17)
Saga d'en Freezer (18 al 54)
Saga dels Androides (55 al 66)
Saga d'en Cèl·lula (67 - 98)