dissabte, 14 de gener del 2012

Bola de Drac Z Kai episodis 81 a 85. Valoracions

 
Aquesta setmana del 09 al 13 de gener hem pogut veure els següents episodis:


81- L'últim intent del Vegeta! El Cèl.lula es fa invencible
82- El superguerrer de l'espai més fort ! En Trunks treu tota la seva força!
83- En Cèl.lula segresta les emissions de televisió i anuncia el Joc d'en Cèl.lula!
84- S'ha acabat l'entrenament! En Goku entra en el torneig!
85- Es trenca la treva! Les forces de defensa ataquen el Cèl·lula!

- Sinopsi: En Vegeta s'enlaira i llança una poderos tècnica a en Cèl·lula, el Final Flash, él qual l'androide rep de ple, provocant que la part dreta del seu cos sigui destruida. En Vegeta ja riu quan en Cèl·lula es regenera, i malgrat la poca resistencia que pot fer el Príncep Saiyà, en Cèl·lula el deixa inconscient, a punt de rematar-lo, però llavors apareix en escena en Trunks, que esperava aquest moment per superar encara més els límits de Supersaiyà, superant així en Vegeta. El combat entre en Trunks i en Cèl·lula comença. En cert moment en que els dos estant allunyats d'en Vegeta, en Krilin tal com havia acordat amb en Trunks s'emporta en Vegeta cap a la Kame House. Ara en Trunks no té cap impediment per lluitar a fons contra en Cèl·lula.

En Trunks demostra un poder gegantí contra en Cèl·lula, el qual ho admet però també diu que no guanyarà. Molt allunyats de l'illa on té lloc el combat, en Vegeta es va despertant i en Krilin li dóna la mongeta màgica. A la Sala, en Goku també aconsegueix superar els límits de Supersaiyà, tal com han fet en Vegeta i més enllà com també en Trunks. Al combat, ara és en Cèl·lula que estova de valent en Trunks, i aquest es pregunta per que no el pot guanyar. La resposta la té en Goku, el camí no es augmentar només la força i la musculació, ja que llavors es perd velocitat,  el bon camí doncs per superar els límits de Supersaiyà es adaptar-te totalment a aquest transformació, fent que sigui el teu estat normal, d'aquesta manera s'optimitza totes les qualitats de la transformació. Tornant al combat, en Cèl·lula també fa veure a en Trunks que augmentar només la força no és el camí, i veient-ho el saiyà decideix rendir-se. En Vegeta i en Krilin tornen a l'illa del combat, on en Cèl·lula es pregunta com amb tant poc temps s'han fet tant forts, i si això es possible que es repeteixi, i sabent també per en Trunks que en Goku s'està  entrenant, decideix organitzar un torneig d'arts marcials per aquí a deu dies, per així poder comprovar realment al seva perfecció del cos, divertir-se i terroritzar l'humanitat. Comunicarà els detalls properament via televisió i tot seguit marxa.

Moments després arriben en Vegeta i en Krilin, i en Trunks els posa al corrent del torneig. El Nº16 també els voldrà ajudar, tot i les reticències inicials d'en Trunks. Així doncs tots 4 van cap a la Capsule Corporation, per tal que l'androide pugui ser reparat. Instants després arriben en Mutenroshi, la Chichi, en Yamcha, en Puar, l'Oolong i en Chaoz, els quals es posaran al corrent de la situació.

L'endemà, en Cèl·lula arriba al lloc adient per fer-hi el ring. Neteja la zona, agafa pedra de bona qualitat, i posa les lloses del ring, deixant els detalls per després, primer decideix anar als estudis de televisó. Un cop allà amb una entrada espectacular, explica on és el lloc i les regles, per posteriorment fer una petita mostra de la seva força mostra i marxar. En Vegeta i en Trunks es disposen a entrar altre cop a la Sala.

Al Palau de Déu, encara falten tres hores per que surtin els dos Son. Després d'ells, hi entrarà en Cor Petit, i en Vegeta posteriorment hi voldrà ser els últims 8 dies, però només s'hi pot estar a la Sala com a molt 2 dies, o si no la porta desapareix. I finalment surten en Goku i en Gohan, els dos transformats en Supersaiyà. Després de menjar "una mica", en Trunks els posa al corrent de tot. Seguidament es canvien, en Goku amb al seva roba de sempre, i en Gohan, la roba tipus namekiana, creada pel seu mestre. Tot seguit en Goku fa una vistia a en Cèl·lula, per veure-li la seva forma perfecta. En tornar, al Palau, en Goku de manera molt tranquil·la i despreocupat, afirma que en Cèl·lula és molt més fort que ell, i per altra banda tampoc no voldrà entrar altre cop a la Sala, considera que és forçar excessivament el cos, per acabar dient que ara és més fort que en Vegeta, cosa que a aquest això no li ha agradat sentir-ho. Tot seguit els dos Son marxen fent una paradeta a la Torre d'en Karin, i li demana que compari el poder d'en Cèl·lula amb amb seu. Així en Goku allibera un poder impressionant, la meitat. En Karin, tot i que sigui de manera aproximada, considera que en Cèl·lula és superior. A en Goku, però no li preocupa gens i tot seguit, pare i fill amb el Canvi de Lloc Instantani, van a la Kame House a recollir la Chichi per anar a case, on la ella en veure el canvi del seu fill s'exclama profundament. 

Ja ha passat un altre dia. En Goku s'ho agafa en calma juntament amb la familia. Per altra banda en Cor Petit ja ha sortir de la Sala, entrant-hi altre cop en Vegeta. A més a més, en Cèl·lula rebrà la visita de l'exercit reial, que evidentment quedarà destruït per les mans de l'androide. Davant d'això, el qual en Goku ho ha escoltat per la ràdio del cotxe, se'n va al Palau de Déu a parlar amb en Cor Petit. Un cop allà, en Goku se n'adona de l'increment de poder d'en Cor Petit i tot seguit li demana si es pot tornar a dividir en dos, per tal que així torni a existir Déu i d'aquesta manera les boles de drac tornin a ser actives, cosa que en Cor Petit diu que és impossible. Llavors en Goku se li passa pel cap anar a buscar un namekià, que ara viuen a un altre planeta, per tal que faci de Déu. Tot i que no saben on és el planeta, en Goku prova de buscar energies semblants a la d'en Cor Petit per tal de traslladar-s'hi amb el Canvi de Lloc Instantani,
però clar no se'n surt. Llavors se'n va a veure el Sr. Kaiô per que l'ajudi. Per altra banda el Rei de la Terra demana disculpes als ciutadans per la derrota de l'exercit i demana a Déu que aparegui un jove valerós que derroti en Cèl·lula com ja fa molts anys en va aparèixer un que va derrotar a en Satanàs Cor Petit.

- Música: A l'episodi 82, durant el combat entre en Cèl·lula i en Trunks s'escolta una cançó especial.

- Traducció: Bé, ara sí, en Vegeta diu "Final Flash", tal com mana i amb entonació anglesa.
A més, ja que en Cell el coneixem com a Cèl·lula, el seu Cell Game és el Joc d'en Cèl·lula.
Una cosa que ha perdut amb la nova traducció és l'exclamació de la Chichi en veure el seu fill. A DBZ deia "Perdulari" que ara ha quedat com un simple "Delinqüent".
 
I la setmana que ve, un nou Déu i ja comença el Joc d'en Cèl·lula, amb l'aparició estel·lar del Senyor Satan!!!
- Totes les Valoracions:
Saga dels Saiyans (1 al 17)
Saga d'en Freezer (18 al 54)
Saga dels Androides (55 al 66)
Saga d'en Cèl·lula (67 - 98)