dimarts, 20 de març del 2012

Novetat d'abril d'Estrella Polar (Grup 62): El còmic de Joc de trons


Els seguidors de la saga literària Cançó de gel i foc de George R. R. Martin estan d’enhorabona. Estrella Polar (Grup 62), dins la col·lecció Comic Books, editarà l'edició catalana del còmic basat en la novel·la Joc de trons, primer llibre de la mencionada saga. L'adaptació en còmic ha estat realitzada per Daniel Abraham (guió) i Tommy Patterson (dibuix).

El dia 3 d’abril no us perdeu l’arribada de l’hivern també en vinyetes i en català!

Joc de trons, de George R. R. Martin
Daniel Abraham (guió) i Tommy Patterson (dibuix)
Cartoné, 16.8x25.7cm, 176 pàgines, Color
14,95€


En una terra on els estius poden durar dècades i els hiverns tota una vida, està a punt de encadenar-se el conflicte. El fred s´acosta, i en les estepes del nord, a Hivèrnia, forces sinistres i sobrenaturals es congrien rere el Mur protector del reialme.

Al centre del conflicte es troben els Stark d'Hivèrnia, una família tan aspra i indomable com la terra on han nascut. Passant ràpidament d'una terra de fred brutal a un reialme llunyà i estiuenc d'abundor epicúria, es desplega una història de senyors i dames, de soldats i bruixots, d'assassins i bastards, que s´ajunten en un temps de lúgubres presagis. Entre els complots i els contra-complots, la tragèdia i la traïció, la victòria i el terror, el destí dels Stark, els seus aliats i els seus enemics depèn d´uns perillosos equilibris, com els intents de vèncer el més mortal dels conflictes: el joc de trons. 


A LA VENTA EL 3 D'ABRIL!