dimecres, 10 de desembre del 2008

Futur del manga en català a Planeta i a Norma

Al portal Japanzonecat, els seus responsables van posant les entrevistes que que van fer a les diferents editorials i distribuidores d'anime. M'he interessat pel manga en català, i de les entrevistes publicades en aquest moment, m'he interessat per Planeta i Norma:

* Pregunta de Japanzone a Planeta i la resposta:

Projectes de manga en català, com ho tenim? No ho tenim de moment, no sortirà gaire cosa més de manga en català... seguirà sortint Detectiu Conan, quatre volums més pel 2009, que com ja sabeu anem publicant Detectiu Conan a compte-gotes però com diuen sin prisas y sin pausa. No ho sé, però no crec que hi hagi res més en català de cara al futur.

Font: Entrevista de Japanzone a Planeta

* Pregunta de Japanzone a Norma i la resposta:
Futurs projectes de manga en català a la vista?
El principal projecte de manga en català és Keroro, el que passa és que aquest sí que s’ha trobat amb la crisi, perquè volíem fer una edició econòmica i en català per a quioscos, però el mercat de quiosc està especialment malament ara; i hem decidit aplaçar-lo per l’any vinent o fins i tot es podria cancel·lar.

Poc podem esperar res de manga en català amb aquestes 2 editorials. Esperant que Japanzone publiqui l'entrevista de Glénat per veure que els hi van dir. Potser no els hi van confirmar res, però com a minim ells de mica en mica van omplint la pica de manga en català.