divendres, 3 d’abril del 2009

Cinturó Negre per l'Abril

Al Catàleg de Glénat.cat ja podem observar la fitxa del manga de Cinturó Negre (Yawara!), el qual sortirà com a novetat de l'abril, avançant-se al Saló del Còmic, possiblement per fer coincidir la seva sortida amb San Jordi, Patró de Catalunya i també Dia del Llibre.

El manga tal com s'ha dit es un dels primers manga de Naoki Urasawa i consta de 29 toms, que en un principi tindrà periodicitat bimestral. El manga tindrà un preu de 7 €/tom i tindrà 224 pagines.

També podem saber que la protagonista Yawara Inokuma rebrà el nom de l'anime en català: Ginger Inokuma.

Seguidament us deixo amb la descripció del manga, amb la portada i la descripció del primer tom extret de la fitxa:

Presentem aquesta novetat en català del prestigiós Naoki Urasawa que explica les peripècies de la jove Ginger Inokuma amb el judo, l’amistat i l’amor. La sèrie consta de 29 volums que sortiran a la venda amb una periodicitat bimestral.


Un bon dia, en Matsuda, periodista del diari Every Sport, veu per casualitat una noia que li fa una clau de judo increïble a un lladre. La noia es diu Ginger Inokuma, una estudiant de batxillerat que té un do especial per al judo i que és néta d’en Jigorô Inokuma, que de jove havia guanyat cinc vegades el campionat de judo del Japó. Tanmateix, ella només desitja una cosa: ser “una noia normal i corrent”. Però el seu avi insisteix sempre que un dia ha d’aconseguir la medalla d’or olímpica i el Premi de l’Honor del Poble japonès.

Font: Glénat.cat