dimecres, 23 de setembre del 2009

Dragon Ball Z: Especials de TV

Avui 23 de setembre Selecta Vision l'ha dedicat a Bola de Drac Z (Dragon Ball Z), i es que avui s'ha posat a la venda l'últim dels 36 volums de l'anime com també l'últim dels 7 volums de les pel·lícules corresponents. Però per altra banda han posat a la venda els Especials de TV, que corresponen a:

1. Batalla Final Solitària. El Pare del Guerrer Z Son Goku que va desafiar a en Freezer
.

Aquesta es la història d'en Bardock, guerrer saiyà i pare d'en Son Goku. En Bardock rep el do de veure el futur de l'últim supervivent d'una raça exterminada pels saiyans. Però el do es converteix en una maldició quan comença a ser perseguit per visions de la destrucció del seu planeta a mans d'en Freezer. Després de sobreviure en una emboscada, en Bardock empren una cursa contra el destí per advertir als seus i evitar els desastre. Només la visió del seu fill Kakarotto permet conservar l'esperança.

2. Resistència fins a la desesperació! Els 2 superguerrers supervivents, en Gohan i en Trunks.

Aquesta es la història del futur que esdevenir. Han passat 13 anys des de que en Goku va morir víctima d'un virus i els terribles Androides van iniciar la seva massacre amb la resta de Guerrers Z. Desde llavors, el món es un infern. L'única esperança es el fill d'en Goku, en Gohan, que convertit en adult resisteix contra els Androides. Al seu costat compta amb la Bulma i el seu fill, en Trunks, per trobar alguna forma de canviar aquest terrible i apocalíptic futur.

--------
També recordo que que l'anime es pot adquirir en l'edició Dragon Box, només faltant les dues Dragon Box de la Saga d'en Boo. Aquestes sortiran els següents mesos:

Dragon Box 6: La Saga d'en Boo 1 - Octubre 2009
Dragon Box 7: La Saga d'en Boo 2 - Desembre 2009

2 comentaris:

scaramanga ha dit...

Jo tinc la versió de Manga Films. Aquest material és l'únic de l'anime que es pot considerar cànon, i la pel·li d'en Bardock és boníssima. L'altra, la del futur, no m'ha acabat d'agradar mai del tot. Té un to massa tràgic per al meu gust.

Llop Segarrenc ha dit...

La veritat es que jo els dos especials me'ls vaig baixar fa temps. Però ara doncs he preferit comprar-los per tenir-los en bona edició, sencers, amb les cortinetes, i subtitols per saber que el que diuen de veritat. La sorpresa es que la traducció en català està força bé.
A diferencia de les pel·licules que no m'interessen gaire.