dimecres, 9 de desembre del 2009

DBZ Dragon Box 7 : La Saga d'en Boo 2ª part

Des d'avui 9 de desembre ja tenim a la venda la setena i última de les Dragon Box de Dragon Ball Z (Bola de Drac Z), la qual consta dels episodis corresponents a la segona part de la Saga d'en Boo.

Aquesta Dragon Box consta de 6 caixes slim amb dos DVD cada un, havent-hi els episodis compresos entre els 248 al 291, 44 episodis en total.

Aquesta segona part de la saga veurem la tornada d'en Goku a l'Altre Món, l'aparició del Vell Kaiô Shin en trencar-se l'Espasa Z, la fusió d'en Trunks i d'en Goten com a Gotenks, l'aparició en escena del Sr. Satan, les lluites d'en Gotenks i d'un poderós Gohan contra un Boo d'allò més especial, el retorn a la lluita d'en Goku i d'en Vegeta, i la seva unió mijançant les arrecades Potala, en Vegetto. Finalment la batalla final contra el Boo Original es decidirà al Món dels Kaiô Shin, entre en Goku, en Vegeta i l'actuació estelar d'en Satan en la formació de la Genki Dama. La història però acaba 10 anys després, amb l'aparició de la Pan, néta d'en Goku, i l'Oob, reencarnació del Boo Original, el qual esdevindrà deixeble d'en Goku.

Així doncs és com s'acaba el segon anime basat en el manga de Bola de drac (Dragon ball). Aquest es el final de la història basada en les Boles de drac d'Akira Toriyama en la seva versió anime, doncs és el final de les aventures d'en Goku i companyia (deixant de banda l'anime de Bola de drac GT).
Però si hi ha un final, és que hi ha un inici, i aquest es el primer anime basat en el manga, l'anime de Bola de drac (Dragon ball) que Selecta Visión també ha començat a editar avui, editant-lo en Packs. Però això ja es una altra història.

2 comentaris:

scaramanga ha dit...

Aquí és on la sèrie feia ja aigües per tot arreu. El parell de capítols post-Bu estan entre els que més odio. Una pena.

Llop Segarrenc ha dit...

La veritat es que la saga d'en Boo es la que en Toriyama va improvitzar més, i per tant qualitat no és la mateixa. També hi ha el pas del manga a anime que ho empitjora més, com en Dabra a l'Altre Món amb la Bulma i cia, per dir una cosa. Ara que en Satan val molt i molt, tan quan fa de criat com quan està al Món dels Kaiô Shin.

A l'anime l'epileg són 3 episodis. Aqui hi ha gustos per tot, personalment m'agraden.