dimecres, 29 de febrer del 2012

"Segon Origen" començarà a rodar-se enguany a Barcelona i Lleida

Finalment tot indica que Bigas Luna farà realitat el projecte de Segon origen, l'adaptació a la gran pantalla de la cèlebre novel·la Mecanoscrit del segon origen, de Manuel de Pedrolo, un film en 3D que es rodarà en bona part a Lleida i Barcelona. 


El llargmetratge, una coproducció catalano-anglo-belga, tindrà un pressupost d'uns 10 milions d'euros que està "pràcticament tancat", segons que ha explicat el productor Carles Porta, responsable de Produccions Audiovisuals Antàrtida i impulsor del projecte. Ahir el director Bigas Luna i Carles Porta van signar un conveni de col·laboració amb Àngel Ros, paer de Lleida. La paeria, la qual hi aportarà 300.000 euros.

Segon origen es rodarà en bona part a Lleida, tant a localitzacions de la ciutat que encara no s'han decidit com al Magical Media, un modern centre de producció audiovisual situat al Turó de Gardeny i dotat de la tecnologia més avançada. Bigas Luna ha avançat també que algunes escenes de la pel·lícula es rodaran a Barcelona, concretament al Camp Nou i a l'avinguda Diagonal, i altres possiblement a la costa italiana o el nord d'Àfrica. La idea de l'equip és començar el rodatge aquest mateix any, amb l'objectiu de poder estrenar la pel·lícula el 2013. El repartiment del film encara no està decidit. 


Fonts: VilaWeb, AraAntàrtida