dimecres, 4 d’abril del 2012

Novetats d'EDT (Glénat) per l'abril: Sostres, de la Col·lecció Carnet Jove

Amb l'abril, arriba Sant Jordi i tenint el Saló del Còmic a tocar, del 3 al 6 de maig, Editores de Tebeos (Edicions Glénat) amplia la quantitat de novetats. A principis de març, l'editorial va publicar un pdf amb les novetats per l'abril. En català n'hi havia 4, però finalment en seran 2.
Aquestes són Sostres de Cristina Bueno, la nova obra de la Col·lecció Carnet Jove, sent la primera còmic en català que estrena el logotip "EDT", i la segona novetat és Naruto nº52, manga que continua sortint amb normalitat.

Les altres dues novetats previstes per l'abril però que finalment sortiran al maig són L'art de volar d'Antonio Altarriba i Kim, i  Cinturó Negre #18, manga en pausa des de fa mesos i que n'espero el seu retorn. Aquestes baixes s'han sabut gràcies a dos consultes que he fet al facebook d'EDT

Còmic

Sostres, de Cristina Bueno
Col·lecció Carnet Jove
Rústica (16,6 x 23 cm.) - 64 pàgines - Color
13,95€

Del concurs del Carnet Jove d’on hem descobert a l’Aleix Saló (Fills dels 80: La Generació Bombolla, Españistán) i a la Raquel Córcoles i la Marta Rabadán (Sóc de Poble); aquest any ens arriba la Cristina Bueno amb Sostres.

Una obra autobiogràfica sobre un accident amb moto que va canviar la seva vida. Ens explica les hores buides passades a un hospital, la soledat, la tristesa, la reflexió, la relació amb els metges i familiars. Un tebeo molt femení i delicat que ens deixa veure el costat més íntim i sensible de l’autora.

A ComiCat, han publicat en català l'entrevista feta a la Cristina Bueno per part d'Editores de Tebeos. La podeu llegir aquí 

Manga 

Naruto #52, de Masashi Kishimoto
Col·lecció Shonen Manga
208 pàgines - B/N
6,5€

La set de venjança ha alterat totalment en Sasuke. Les paraules de la Sakura i en Kakashi no aconsegueixen penetrar la seva cuirassa per arribar-li al cor. En Sasuke utilitza el seu odi per llançar un atac amb el qual pretén matar-los, però en aquell moment apareix en Naruto al rescat! Anys més tard, per fi es reuneix el grup número set!!





Font: ComiCat, EDT (Glénat) pdf pàgs 15 a 17