dimarts, 21 de juny del 2016

Festa de presentació del capgròs del Fabià Pont

Això ja ho tenim aquí i volem compartir amb vosaltres el cartell definitiu de la festa de presentació i algunes novetats, unes que segur que us agradaran i d'altres que segur entendreu.


Primer de tot anunciar-vos que gràcies a les mans del Xavi Badia, del taller La Gàrgola, al capgròs només li falta una mà de pintura, i pel que diuen els privilegiats que l'han vist, el resultat és espectacular. La resta esperem impacients la nit del 23 pel veure'l aparèixer per la plaça Major.

Les novetats que us volem transmetre són les següents:

Primera novetat... i molt bona: gràcies a la quantitat de mecenes que heu participat en el micromecenatge, ens veiem obligats, novament, a canviar el menú del sopar. Finalment no rostirem cap porc ni cap ovella, sinó que rostirem una vaca, concretament una vedella frisona. Fer una vaca ens permetrà donar cabuda a més gent, per tant si tenieu pensat venir acompanyats ens ho podeu fer saber i passar a recollir els tiquets per La Moderna (c/ Major, 83, de Cervera) a partir de demà mateix! (No us encanteu perquè el límit de sopars que podem servir és de 300!)

Segona novetat... i espectacular: el Jaume Arnella ha decidit escriure i musicar una cançó dedicada al Fabià! No us podem oferir més detalls, haureu de ser a la plaça per escoltar-la. El Jaume Arnella també ens ha cedit els drets per tal d'incloure-la al CD de les cançons del Fabià. Aquest fet provocarà que els CD no estaran disponibles el dia 23, però creiem que l'espera valdrà la pena i els podreu recollir uns dies després. Ja ens posarem en contacte amb vosaltres per tal de perfilar la recollida!

I tercera novetat... : malauradament no tot poden ser bones notícies; a finals de la setmana passada vàrem rebre una trucada del Xabi Arakama excusant la seva presència a la festa de presentació degut a problemes personals. Des d'aquí li desitgem molta sort i força per tirar endavant! Això sí, no patiu, hem estat treballant per trobar un substitut a l'alçada de les circumstàncies. Des de Terrassa arribaran Sigelpa, un grup de folk-core d'arrel irlandesa. La gresca està assegurada!

Salut i fins dijous a les 9 a la plaça!!