dimarts, 28 de març del 2017

Naruto - Historia Especial: El Séptimo Hokage y el mes de la primavera escarlata

Títol: Naruto - Historia Especial: El Séptimo Hokage y el mes de la primavera escarlata
Títol original: Naruto Gaiden - Nanadaime Hokage to Akairo no Hanatsuzuki (ナルト 外伝・七代目火影と緋色の花つ月, Naruto - Història Especial: El Setè Hokage i el mes de la primavera escarlata)
Autor: Masashi Kishimoto
Traducció per: Marc Bernabé (Daruma SL)
Publicat per: Planeta Cómic, febrer 2017.
Format: Rústic amb sobrecobertes, 216 pàgines, B/N
Preu: 7'5€




Aquest passat febrer, Planeta Còmic ha publicat la mini-sèrie i seqüela del Naruto, El Séptimo Hokage y el mes de la primavera escarlata, el qual a diferència de la sèrie regular, només ha sortit en castellà. Aquesta història està situada després del capítol 700 del manga, on aquest a manera d'epíleg, situat uns 15 anys després de la Quarta Gran Guerra Ninja, s'hi presenten les noves generacions de ninges de Konoha, entre ells en Boruto, fill d'en Naruto i la Hinata. No en va els capítols d'aquesta mini-sèrie es numeren de la següent manera "700+n", on "n" va d'1 a 10, el nombre de capítols que té aquesta història i volum. Aquesta història però també actua com a preludi de la pel·lícula Boruto: Naruto The Movie, sent aquesta la segona pel·lícula canònica de la saga, la primera és The Last: Naruto The Movie, situada entre els capítols 699 i 700 del manga.

L'argument d'aquesta mini-sèrie no se centra en en Boruto, si no que ho en la figura de la Sarada Uchiha, la filla d'en Sasuke Uchicha i la Sakura Haruno. El petit Uzumaki Hyûga ja té la seva respectiva pel·lícula ja mencionada.  A la Sarada però hi ha una cosa que l'amoïna i que la preocupa, els seus veritables orígens, i ha certs indicis que el que es suposat pugui no ser veritat. Així que empren un viatge per trobar el seu pare per tal que li expliqui el què i justament ho fa acompanyat per una altra noia, la Chôchô, la filla d'en Chôji Akimichi.

Aquest viatge però no serà tan tranquil com s'esperaven les dues noies, si no que apareixerà un estrany individu que posseeix el sharingan, i té com a objectiu acabar amb els Uchiha, o sigui en Saskuke i la Sarada, com també recuperar els Akatsuki.  

Evidentment en una història de Naruto, no hi pot faltar el qui dóna nom a la saga, ara adult, pare i Hokage i per tot plegat molt més responsable i savi del que havia sigut durant la seva infantesa i joventut. Aquesta història alhora ens permet aprofundir una mica més en aquest nou Naruto, ja que al capítol 700 poc ho vam poder veure. I evidentment també hi tenen el seu espai, en Sasuke i la Sakura com és evident per la trama de la història. I sí, tal com es veu a la portada, l'Orochimaru també hi té lloc.

Tot i ser una història auto-conclusiva, com ja he mencionat, és alhora una extensió del darrer capítol de Naruto, el 700, i com també un pròleg o introducció de les noves generacions de ninges de Konoha, amb en Boruto al capdavant, amb la seva pel·lícula corresponent, essent adaptada al manga (i anime)  Boruto: Naruto Next Generations, escrit por Ukyô Kodachi i il·lustrat per Mikio Ikemoto, sota la supervisió de l'autor original, en Masashi Kishimoto.  


Si no estic errat, l'edició japonesa va tenir dos portades. Les dues juntes mostren aquesta imatge. A l'interior del volum, s'inclou però en blanc i negre.