divendres, 22 de març del 2019

Novetat d'Ooso d'abril (37 Comic Barcelona): Mazinger Otome

Tal com Ooso Comics ja va mencionar a mitjans de març a través de les xarxes socials (Twitter i Facebook), la seva segona novetat d'aquest 2019, sortint aquest proper abril amb el 37 Comic Barcelona, és el volum únic Mazinger Otome de Mikio Tachibana
 
Des de l'anunci del volum,  la pre-order del manga ja està disponible i ho estarà fins el proper 3 d'abril. Pels qui el comprin així, el manga anirà acompanyat de cartes exclusives de Mazinger Z, Great Mazinger i Jeeg Robot.

A més a més, Ooso Comics disposa de dos tipus d'enviaments, el que ja tenia fins ara, per missatgeria amb un temps de 48h i un de nou, enviament gratuït per Correus de 6 a 8 dies.

 
Mazinger Otome, de Mikio Tachibana i Go Nagai
Rústic amb sobrecobertes - 180 pàgines - 120 x 170 mm - B/N
ISBN: 978-84-949782-1-0
18,5 € 
 
Spin-off de les sèries Mazinger Z, Great Mazinger, Grendizer i Steel Jeeg, escrita i dibuixada per Mikio Tachibana i Go Nagai. És una obra inèdita fora del Japó.
 
Introdueix els robots Mazinger com a androides femenines de grandària humana que lluiten contra l’exèrcit de les bèsties mecàniques de la Bardos High School. La protagonista és la Seto Magami i és l’androide basada en el Mazinger Z i néta de Juzo Magami. És una sèrie plena d’acció i humor, molt d’humor.
 
 
 
Font: ComiCat