dimarts, 30 de juliol del 2019

Flora i fauna a la fresca de les Obagues de Sant Guim de Freixenet

El proper dia 4 d'agost es durà a terme una activitat per conèixer la flora i la fauna de les obagues d'Amorós i la Tallada (Sant Guim de Freixenet), a càrrec d'en Daniel Espejo. L'activitat està conjuntament organitzada pel Centre d'Estudis Segarrencs, el Grup Local de l'Altiplà de la Segarra de Flora Catalana i l'agrobotiga Sikarra Nostra.

http://www.floracatalana.cat/drupal843/sites/default/files/activitats/activitats-2019/CartellFloraFaunaObagues.jpgDescripció activitat
Excursió, a peu, de descoberta de flora i fauna que viu i estiueja a les Obagues d'Amorós i de la Tallada, a Sant Guim de Freixenet (Segarra). A càrrec de Daniel Espejo. Es recomana portar aigua, gorra, i calçat adequat per fer senderisme. En acabar, s'oferirà refresc de Xarop de Saüc dels Corremarges i vi d'anous ben fresquet, de Tres Cadires.
 
Data de l'activitat 4/8/2019
Lloc de l'activitat Obagues d'Amorós i de la Tallada
Hora de trobada A les 9:30 h.
Lloc de trobada Agrobotiga Sikarrra Nostra (Pl. Estació s/n), Sant Guim de Freixenet
Recorregut 7 Km



Cal inscripció prèvia, que podeu fer a l'adreça electrònica del grup local de l'Altiplà de la Segarra (altiplasegarra.floracatalana@gmail.com), o a les adreces de les altres dues entitats organitzadores. 



Font: Associació Flora Catalana (www.floracatalana.cat), (Notícia