dimecres, 2 de juny del 2021

Pla editorial de 2021 d'ECC per Las Tortugas Ninja

La Tortugamania ha arribat per quedar-se


ECC Ediciones ha presentat el seu pla editorial per la franquícia de còmics de les Tortugues Ninja.  A més dels títols en curs, o sigui la sèrie original i la sèrie moderna d'IDW, en el segon semestre del'any publicaran l'esperada minisèrie Las Tortugas Ninja: El último Ronin i l'especial Las Tortugas Ninja de Richard Corben.

Tot seguint el comunicat sencer:

Des de desembre de 2019 estem vivint una nova etapa daurada per a les Tortugues Ninja a Espanya. Els còmics protagonitzats per Raphael, Michelangelo, Donatello i Leonardo s'han convertit en un autèntic èxit de vendes, destacant especialment el reboot de la franquícia, la col·lecció titulada simplement Las Tortugas Ninja, que canviarà la seva periodicitat pròximament: després de la publicació del tercer recopilatori en juny, passarà a ser una col·lecció bimestral, amb nous toms a l'agost, octubre i desembre.

Aquesta circumstància ve acompanyada de la confirmació d'un dels projectes més esperats pels lectors, que ve precedit d'un immens reeiximent als Estats Units: la publicació de la sèrie limitada Las Tortugas Ninja: El último Ronin. Serà en format grapa bimestral, a partir d'agost. L'argument de Las Tortugas Ninja: El último Ronin ens trasllada a una Nova York del futur, en què l'última Tortuga Ninja busca justícia per a la seva família i per als seus amics caiguts. Es tracta d'un projecte basat en una història ideada pels creadors originals de les Tortugues, en Kevin Eastman i en Peter Laird, durant els anys 80, però que mai va arribar a materialitzar-se. El guionista de l'esmentada sèrie moderna, en Tom Waltz, al costat dels dibuixants Esau, Isaac Escorza i Ben Bishop, donen forma a un esdeveniment irrepetible, en col·laboració directa amb el mateix Eastman, que duu a terme tasques de coguionista, dibuixant i layouts.

El fermall d'or a un any històric per a les Tortugues el posarem al novembre. Serà a través d'un especial per a col·leccionistes, en format Deluxe, que recuperarà les aportacions del tristament desaparegut Richard Corben a l'univers de les Tortugues Ninja, publicades originalment per Mirage Studios.

Al costat d'aquestes sorpreses, també llançarem dos nous volums de Las Tortugues Ninja: La serie original (agost i desembre), mentre que a Kodomo editarem altres dues novel·les gràfiques de l'univers d'El ascenso de les Tortugas Ninja i nous lliuraments mensuals de Las nuevas aventuras de les Tortugas Ninja.

Així la periodicitat de les dues sèries principals i les dues novetats serà:

Juny:
- Las Tortugas Ninja vol. 3
Agost
- Las Tortugas Ninja vol. 4
- Las Tortugas Ninja: El último Ronin grapa 1 (de 5) - Encara en publicació als EUA. Només han sortit 3 números fins ara
- Las Tortugas Ninja: La serie original vol. 3
Octubre
- Las Tortugas Ninja vol. 5
- Las Tortugas Ninja: El último Ronin grapa 2 (de 5)
Novembre
- Las Tortugas Ninja de Richard Corben
Desembre
- Las Tortugas Ninja vol.6
- Las Tortugas Ninja: El último Ronin grapa 3 (de 5)
- Las Tortugas Ninja: La serie original vol. 4

Font: ECC