dimarts, 26 d’octubre de 2021

Excursió: Tardor a les obagues de Sant Guim de Freixenet

El proper 31 d'octubre es durà a terme una activitat per gaudir de la flora i colors de les obagues d'Amorós i la Tallada (Sant Guim de Freixenet), a càrrec d'en Daniel Espejo. L'activitat està conjuntament organitzada per l'Espitllera Fòrum d'Estudis Segarrencs (EFES), el Grup Local de l'Altiplà de la Segarra de Flora Catalana i amb la col·laboració de l'agrobotiga Sikarra Nostra.

Descripció activitat
Excursió, a peu, per gaudir de la flora i colors de tardor a les Obagues d'Amorós i de La Tallada, a Sant Guim de Freixenet (Segarra). A càrrec de Daniel Espejo.

La sortida començarà a les 9:30 h. i acabarà cap a les 13:30 h. El recorregut aproximat serà d'uns 7 km.

D’acord amb la normativa per la qual s'adopten mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, LA PARTICIPACIÓ EN AQUESTA SORTIDA TÉ PLACES LIMITADES. A més, qui vulgui participar-hi HAURÀ D'INSCRIURE-S'HI, ACCEPTANT EL PROTOCOL QUE FLORA CATALANA HA ESTABLERT I ASSUMINT LA RESPONSABILITAT DAVANT EL POSSIBLE RISC DE CONTAGI.

Per inscriure's cal fer-ho mitjançant l'enllaç habilitat amb aquesta finalitat prement aquí, o bé accedint a la web del Grup Local de l'Altiplà de la Segarra.

Data de l'activitat 31/10/2021
Lloc activitat Obagues de Sant Guim de Freixenet
Hora de trobada A les 9:30 h.
Lloc de trobada Punt d'Informació/Agrobotiga Sikarra Nostra (Plaça de l'Estació, 1. 25270 Sant Guim de Freixenet (Lleida)
Dades de contacte altiplasegarra.floracatalana@gmail.com