dissabte, 18 de juny de 2022

Tokyo Revengers, el primer manga en català de Norma Editorial

Ahir divendres matí, Norma Editorial (enllaç Twitter) va publicar un vídeo anunciant oficialment la seva nova línia de manga en català, presentat per l'Anabel Espada i la Judith Martí de l'equip manga de l'editorial.

Justament el passat dilluns de manera no oficial es va conèixer, i fent-se saber ràpidament per les xarxes, que Norma Editorial publicaria Tokyo Revengers en català, un manga que causa furor actualment, com a novetat de juliol. Faltava doncs la confirmació oficial per part de l'editorial, arribant el divendres.

La suposada línia de manga en català formava part de la rumorologia d'aquests darrers mesos. Finalment ho ha deixat de ser, i amb l'anunci oficial s'han anunciat els seus primers títols.

Primer de tot s'ha confirmar Tokyo Revengers, de Ken Wakui, que en serà el seu primer títol. Es publicarà en una edició igual que la castellana, de mida més gran que l'original japonesa, de doble volum, amb pàgines a color, i amb una periodicitat mensual. A més el llançament serà en un 2x1 amb els dos primers volums per 16 €. Actualment s'han publicat 28 volums al Japó, per tant serien 14 de la nostra edició. A partir del 15 de juliol ja disponible.Però això només és el començament. També tindrem Chainsaw Man, de Tatsuki Fujimoto, una sèrie completa d'11 volums.


També hi haurà Jujutsu Kaisen (La guerra màgica), de Gege Akutami, una sèrie oberta de 19 volums més un volum número 0.També tindrem Kimetsu no Yaiba, conegut en català com a Guardians de la nit, de Koyoharu Gotouge, una sèrie tancada de 23 volums. Aquestes tres darreres sèries es publicaran a partir de setembre. També arribaran molts altres títols entre ells clàssics com Death Note en la seva Black Edition (6 volums, tancada), com ha mencionat l'Oscar Valiente.

De cara al 2023, s'espera que es vagin ampliant aquest catàleg en català, amb sèrie de noves temàtiques i gèneres diversos per a tots els gustos, així com donar-li inici a un projecte que portarà esperant molts anys els lectors catalans: l'edició simultània de novetats en castellà i català.

A més també han estrenat xarxes socials per la seva línia de manga en català. 

Twitter (@NormaEdEnCatala)
Instagram (@normaedencatala)
TikTok (
@normaedencatala)
Facebook (Norma Editorial en català)Altres fonts: Norma Web