dilluns, 29 de març del 2010

NORMA: Novetats en català pel Saló del Còmic

De cara a la proper Salò Internacional del Còmic de Barcelona, NORMA ja ha publicat les seves novetats, de les quals, jo destacaré les que són en català:

Primerament el 3r tom de la Col·lecció Hugo Pratt: CORTO MALTÈS: LA LLACUNA DELS MISTERIS

Després de la llargament esperada reedició de Les Cèltiques, ara li arriba el torn a la publicació d'un volum inèdit en color com és La llacuna dels misteris. En ell recopilem les històries "La llacuna dels bells somnis", "Avis i llegendes", "L'àngel de la finestra d'Orient" i "Sota la bandera de l'or".







I finalment ALÍCIA EN UN MÓN REAL

LA DIVERTIDA I VALENTA HISTÒRIA D´UNA DONA QUE HA SUPERAT EL CÀNCER DE MAMA

L´Alicia que us presentem no viu en el País de les Meravelles. Ha passat per una experiència que, lamentablement, és real i comuna per a moltes dones: un càncer de mama. Tanmateix, gràcies al seu esperit lluitador, esvalotat i positiu, ha sabut donar la volta a la situació. Ni el periple de la malaltia ni els tractaments agressius ni l´extirpació d´un pit li han robat el sentit de l´humor. La protagonista d´aquesta història ens explica la seva aventura partint d´un lema molt clar: la vida després del càncer ja mai no és igual... però ve a ser el mateix.



Font: Corto Maltès i Alícia