dilluns, 29 de març del 2010

Glénat: Novetats en català pel Saló del Còmic

Ara toca el toca el torn de presentar les novetats en català de Glénat pel proper Saló Internacional del Còmic de Barcelona:

ABULIO

L’Abulio no és un paio normal. O sí, sí que ho és, potser és un paio massa normal. Aquesta és la ironia de l’àlbum. I de la vida. Aquest genial relat surrealista en clau d’humor es converteix en un dels tebeos més enginyosos, crítics i divertits del panorama actual.
Guanyadora del 3er Premi Josep Coll d’àlbum de còmic convocat per l’Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya (A.P.I.C.). S’ha publicat en dos idiomes, castellà i català, per Ediciones Glénat.




BARCELONA LOW CO
ST

En Santi, la Bea i en Durruti són a la trentena, tenen estudis, són enrotllats, gent de món, malgrat que tota la seva preparació no els lliura d’una subsistència low cost. Comparteixen pis al barri del Raval, lluny del decorat de la marca Barcelona i malviuen amb feines informals. Els uneix la incertesa i els desorienta la llengua, mentre la ciutat els convida a les seves festes, destil·lant el seu perfum de mar i escopinyes. Benvinguts a aquesta altra Barcelona...
Guanyadora del 3er Premi Josep Coll d’àlbum de còmic convocat per l’Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya (A.P.I.C.). S’ha publicat en dos idiomes, castellà i català, per Ediciones Glénat.


SÈRIE B

Un funcionari que sempre es desperta en dilluns. Peter Jackson matant guionistes zombi al festival de Sitges. Una empresa de viatges low cost en el temps. Alienígenes d'un planeta glaçat estiuejant a Lloret de Mar. Un pis de l'eixample que cada dia es fa més petit. Què dimonis és tot això? Tot això i molt més és... Sèrie B.






I finalment les continuacions dels manga seguents:

- Cinturo Negre #10
- Love Hina #12
- Naruto #40

Font: Glénat

4 comentaris:

scaramanga ha dit...

Veig que aquest any tiren de material autòcton. És una bona manera de combatre la crisi i de donar oportunitats a nous valors, sí senyor!

Muramasa ha dit...

En veure a la descrpició de "Barcelona Low Cost" -destil·lant el seu perfum de mar i escopinyes- m'ha vingut al cap el Daniel Sánchez Llibre del Crackòvia.

Joan ha dit...

La veritat és que "Low cost" pinta bé i tracta un tema força proper.

Cada cop són més les obres que parlen d'aquesta Barcelona. Una Barcelona molt més real que la Barcelona "fashion" que l'Ajuntament ens vol vendre.

Llop Segarrenc ha dit...

Scaramanga: Normalment els còmics que Glénat treu pel Saló del Còmic, si més no des de que en tinc (2 anys) són autòctons (utilitzant la teva paraula)

Muramasa: També em va passar pel cap en llegir-ho.

Joan: Certament i em crida l'atenció.