dimecres, 21 d’abril del 2010

DB Pack 5: La Saga del 22è Torneig de les Arts Marcials

Des d'avui dimecres 21 d'abril ja tenim a la venda el Cinquè Pack de Bola de Drac (Dragon Ball), el qual consta de la resta d'episodis al 22è Gran Torneig de les Arts Marcials, com també els primers 7 episodis de la Saga d'en Satanàs Cor Petit, tal com coneixem en Piccolo Daimaoh per la versió catalana de l'anime.

Aquest Pack consta de 5 DVD repartits en 3 caixes slim, havent-hi els episodis compresos entre l'89 al 108, doncs en total 20 episodis.

El Gran Torneig de les Arts Marcials es posa al roig viu amb els enfrontaments entre els deixebles del Follet Tortuga, i els del seu etern rival, el Follet Grua. En el segon combat en Jackie Chun s'enfronta contra el Llop-Home, en que la seva transformació es inversa a la dels Homes-Llops típics. I si recordem, fa tres anys el mateix Jackie va destruir la lluna quan en Goku es va transformar en Mico Gegant, d'aquí dit personatge estigui tant enfadat contra en Jackie. Però aquest després de guanyar, l'ajudarà, i mitjançant hipnosis farà creure al Llop-Home que el cap d'en Krilín es la Lluna Plena, i aquest que tornarà a obtenir la forma humana. En el tercer combat altre cop hi haurà el segon enfrontament Tortuga contra Grua, és el torn d'en Krilín contra en Chaoz. El deixeble Tortuga mostrarà sé més intel·ligent que el deixeble Grua malgrat que aquest utilitzi tot tipus de tècniques, i així en Krilín passa a semifinals. Però en aquest combat en Chaoz utilitzarà el Do Don Pa, tècnica també d'en Tao Pai Pai, i així descobrim que l'assassí era el germà petit d'en Folllet Grua. L'enemistat de l'Escola Grua envers l'Escola Tortuga augmenta considerablament. Ara és el torn d'en Goku que guanyarà al seu rival Panputto fàcilment.

Finalment arribem a la primera semifinal. En el combat entre en Ten Shin Han i en Jackie Chun serà molt renyit, i aquest després de donar una lliçó d'honor al seu rival, abandonarà.
En la segona semifinal, Goku i Krilín hauran de deixar la seva gran amistat a part, per obtenir una plaça a la final, i serà en Goku qui l'aconseguirà després d'un magnific combat.
Finalment a la final el millors deixebles de les dues Escoles s'enfrontaran: Ten Shin Han contra Son Goku. Un combat llarg i duríssim, on el deixeble Grua mostrarà poderoses tècniques de combat, i en que traicionarà la seva propia Escola. Un gir es donarà en el combat final, on finalment la sort es decantarà cap en Ten Shin Han, que guanyarà el combat final, proclamant-se Campió del 22è Gran Torneig de les Arts Marcials. Però malgrat tot en Goku farà amistat amb en Ten Shin Han i en Chaoz.

Però la felicitat i alegria durarà poc quan en Krilín cau assassinat, quan havia anat a buscar la bola de drac i el bastó d'en Goku. El Presentador mig ferit explica que un estrany monstre havia matat en Krilín i havia agafat la llista de participants i la bola de drac, i en Goku enrabiadissim es llança a buscar l'assassí. Però a l'escenari del crim, hi troben un paper amb el símbol del "Dimoni" marca inequívoca d'un terrible personatge que ja fa molts i molts anys va voler dominar el món: en Satanàs Cor Petit. Aquest poderós enemic en aquella epoca va ser derrotat per en Mutaito, mestre d'en Tortuga i d'en Grua, tancant-lo en una olla a pressió. Però ara un cop alliberat, ni més ni menys per en Pilaf i companyia, vol complir el seu somni. Per part d'en Goku, aquest es trobarà amb el sequaç d'en Cor Petit, en Tambourine. Però en Goku esgotat caurà davant del dimoni, pensant-se aquest que l'ha matat. En recuperar-se en Goku coneixerà en Yajirobee, un xicot de les muntanyes, que malgrat la desconfiança inicial, iniciaran amistat.
En Cor Petit crearà un altre dimoni, en Cymbal, que rebrà la missió de buscar les boles de drac, i que caurà mort per en Yajirobee. El mateix Satanàs, que ho ha notat, envia en Tambourine, que estava matant els diferents participants dels Grans Tornejos, a matar l'assassí del seu fill demoníac, i ara en Goku totalment recuperat desintegrarà en Tambourine. En Cor Petit però no ho pot permetre i es llança a buscar el culpable. El primer enfrontament entre en Son Goku i en Satanàs Cor Petit està a punt de començar.


Notes:
- El Pack porta un paper amb el catàleg d'Akira Toriyama de Planeta, per tant ens podem imaginar que Selecta Visión i Planeta de Agostini, deuen haver fet algun tipus de tracte. Al paper hi surt: Bola de Drac Edició Definitiva + Landamark + Forever (Català i Castellà), el llibre d'Il·lustracions, Nekomajin i Dr Slump Ultimate Edition (els 3 en castellà).

- A partir de l'episodi 102 ja comença el segon opening i més el ending té noves escenes en les quals apareix en Karin, en Yajirobee i en Goku en moto, i una altra en què surten en Goku i amics amb en Ten i en Chaoz a la Kame House.

Els següents Packs sortiran als mesos següents, el nom del seté pack no està confirmat.

* Pack 6: La Saga d'en Satanàs Cor Petit (Piccolo Daimaoh) - Maig 2010
* Pack 7: La Saga del 23è Torneig de les Arts Marcials - Juny 2010