diumenge, 7 d’agost del 2011

FARSCAPE 3ª Temporada

Aquesta tercera temporada de Farscape si que n'és de moguda. Són molts esdeveniments rellevants que hi ha hagut. D'entrada hi haurà una nova tripulant a la Moya, la Joolushko Tunai Fenta Hovalis, o Jool pels amics, una Interiona, espècie molt semblant als humans. Però també hem de dir adéu, els esdeveniments comportaran la mort de la Zhaan.

Més endavant en John Crichton es veurà duplicat en dos Johns completament iguals, i amb dos protagonistes els nostres protagonistes es dividiran en dos grups: Per una banda a la Moya: el Pilot, en D'Argo, la Chiana, la Jool i un John; i a un crescut Talyn: en Crais, l'Aeryn, l'altre John, l'Stark i en Rygel.

Cada un dels dos grups viuran aventures diferents. Al grup d'en Talyn, l'Aeryn coneixerà la seva mare, la Xalhax Sun, una pacificadora de cap a peus. Finalment, gràcies a l'Antic anomenat Jack, en John destrueix en Harvey, el clon neural, però degut a un malaurat accident, l'humà morirà. L'Stark abandonarà el Talyn, deixant la seva màscara amb un missatge pel John de la Moya

Tornat al grup de la Moya, la Chianna, degut a un extraterrestre energètic, desenvolupa una capacitat de percepció de fets futurs, veure el futur. Al principi de la temporada en D'Argo va recollir una estranya nau, on en un episodi de la temporada es descobreix que es una nau luxana i funciona mitjançant llengua luxana antiga. És en aquest episodi on s'hi barregen dibuixos animats a l'estil Coiot i Correcamins.

Finalment hi ha el retrobament dels dos grups. El John que queda, el de la Moya en veure el missatge de l'Stark i en conèixer els fets que han viscut el grup del Talyn, es proposa anar a buscar l'Scorpius i destruir els plans d'aquest respecte els forats de cuc.

Ja tot el grup estant al Transbordador de Comandància de l'Scorpius, els esdeveniments comportaran que només hi hagi una manera d'aturar els plans de l'Scorpius, i és destruint tot el Transbordador, serà el sacrifici i la mort d'en Bialar Crais i d'en Talyn qui ho provocarà. Però abans d'aquest malaurat fet apareixerà l'antagonista de la propera temporada, la Comandanta Mele-On Grayza. Per altra banda a en John se li van desbloquejant els coneixements de forat de cuc.

Després de la destrucció del Transbordador, el grup de la Moya decideix separar-se, allà apareix a priori del no res, una vella dona, que a la propera temporada se li coneixerà el nom, Noranti. Amb la seva aparició i amb tota una sèrie de visions que en John tindrà, i amb uns fets que tindran lloc a l'últim instant, finalitza aquesta tercera temporada amb un John Crichton al seu modul sol i ben sol al bell mig del buit univers.



Fonts: Mecanoscrit, Jim Henson Company i Farscape Wiki