diumenge, 14 d’agost del 2011

Ninja Sentai Kakuranger

Ninja Sentai Kakuranger (忍者戦隊カクレンジャー, literalment Ninja Esquadró Ocults-rangers, Esquadró Ninja Kakuranger) és la divuitena sèrie Super Sentai produïda per la Toei. Va ser emesa a la TV Asahi del 18 de febrer de 1994 al 24 de febrer de 1995, amb un total de 53 episodis. També té una pel·lícula que se situa després de l'episodi 8.


Elements de Kakuranger serien utilitzats per la tercera temporada de Mighty Morphin Power Rangers. Els vestits dels kakurangers i els Jûshô Figthers, anomenats Battle Borgs, els ultilitzarien els Alien Rangers. Els Chôninjû i els Kyodai Jûshô, anomenats respectivament Ninja Zords i Shogun Zords, són utilitzats pels Rangers principals.

I quin n'és l'argument?

Quatre-cents anys enrere, els Ninjas i els Yôkai van lluitar en una gran guerra. El llegendari Sarutobi Sasuke i quatre ninjas van segellar el Comandant Yôkai Nurarihyon i totes les seves energies yôkai en una cova protegida per la Porta Segelladora. Els descendents dels ninjas llegendaris, Saizô i Sasuke, són enganyats i obren la Porta Segelladora per l'únic Yôkai supervivent, Kappa. Els dos es van unir amb dos altres descendents, la Tsuruhime i en Seikai per combatre els Yôkai com a Kakurangers. L'últim dels descendents, en Jiraiya, va actuar com a part dels Yôkai per poder infiltrar-se a la base de l'enemic per recuperar els Rotllos que van ser robats pel Yôkai Azukiarai. Amb els rotllos i molts altres elements, són ajudats pels Sanshishô, els Tres Déus Generals, per derrotar el príncep dels Yôkai, en Gasha Dokuro (Gasha Crani) un esquelet vivent. Després, es va unir en Ninjaman, un alumne dels Tres Déus Generals, que va ser empresonat en una olla, com a càstig per atacar els éssers humans sota la influència del mal. En Gasha Dokuro després va reviure els seu pare Daimaô (Gran Rei Dimoni) i després va ser sacrificat com a part del pla del seu fill. La Tsuruhime també busca el seu pare desaparegut. Els Kakurangers han de segellar els Yôkai darrere de la Porta Segelladora una vegada més.


Relació dels Kakurangers i els Sanshishô

Els Kakuranges són 5:
    • En Sasuke és el Ninja Red. La seva iconografia és el mico.
    • La Tsuruhime és la Ninja White. La seva iconografia és la grua.
    • En Seikai és el Ninja Yellow. La seva iconografia és l'ós.
    • En Saizô és el Ninja Blue. La seva iconografia és el llop.
    • En Jiraiya és el Ninja Black. La seva iconografia és el gripau.




    Els Sanshishô, els Tres Déus Generals, són el Muteki Shôgun (Invencible General), el Kakure Daishôgun (Ocult Gran General) i en Tsubasamaru, un falcó blanc gegant.

    - El Muteki Shôgun ésta format pels Kyodai Jûshô (Gegant Bèstia General). Aquest són els Kakuranges transformats. Cada un dels Kakurangers esdevé a Red Saruder, White Kark, Yellow Kumard, Blue Logan, i Black Gammer, respectivament.




    A més cada un dels 5 Kakuranges posseix un Jûshô Fighter (Béstia General Lluitador) invocats a través de les seves monedes, que són una versió més lleugera dels Kyodai Jûshô: Battle Saruder, Battle Kark, Battle Kumard, Battle Logan, Battle Gammer   


    - El Kakure Daishôgun està format pels Chôninjû (Super "Shinobu" Béstia). Aquests son invocats pels Kakuranges mitjançant els Rotllos Shinobi. Els Chôninjû són el God Saruder, el God Kark, el God Kumard, el God Logan i el God Gammer.



    En Tsubasamaru tant es pot unir tant al Muteki Shôgun com al Kakure Daishôgun. Amb el primer es forma el Super Muteki Shôgun, on esdevé uns poderosos canons, i amb el segon es forma el Super Kakure Daishôgun, on esdevé les ales.
     


    Per altra banda el Ninjaman quan es fa gran es pot transformar en Samuraiman.



    Exercit Youkai



    Sèries anteriors: (16) Kyôryu Sentai Zyuranger, (17) Gosei Sentai Dairanger.

    Més informació: Super Sentai (Anglès) i Wikipedia (Anglès)