divendres, 5 d’octubre del 2012

Novetat de Planeta deAgostini pel XVIII Saló del Manga

Com ja s'havia anunciat, aquest mes de novembre i coincidint amb el XVIII Saló del Manga, Planeta deAgostini Cómics traurà l'edició especial 20è aniversari de Bola de drac, la qual recopila des del principi del manga fins al final del 21è Gran Torneig de les Arts Marcials en dos toms cartoné.

Format: Llibre cartoné, 512 +360 pàgines. B/N i color. 148x210 mm
Preu: 45€

En el primer tom, des de l'inici fins l'entrenament amb en Mutenrôshi, i al segon tom, tot el 21è Gran Torneig de les Arts Marcials. 

Entrega única, exclusiva i limitada.

Edició especial, numerada, limitada i única al món per celebrar el 20è aniversari de la primera edició catalana de la mà de Planeta DeAgostini Cómics.
Aquest còmic japonès ja llegendari explica la història d'en Son Goku, un noi molt especial que, després de la mort del seu avi, viu sol al bosc. Posseeix una força prodigiosa i sembla bastant satisfet amb la seva vida a l'aire lliure fins que coneix a la Bulma, una noia malcriada de la ciutat que està buscant les Boles de Drac, set esferes màgiques que, un cop reunides, poden concedir qualsevol desig. Casualment, en Goku posseeix una d'elles, la de quatre estrelles, de manera que a Bulma li costa una mica convèncer-lo que s'uneixi a ella en la seva recerca. Així comença el manga més popular de tots els temps!

A DESTACAR:

  • Akira Toriyama és un dels principals mangakas del món.
  • Edició en dos volums de luxe, autoconclusius en un un cofre espectacular.
  • Bola de Drac porta 5 milions d'unitats venudes en 20 anys.
  • Manga intergeneracional més famós del nostre país, la sortida el 1992 va impulsar la lectura del còmic japonès a Catalunya.
  • Nova retolació i nova traducció.
  • Disponible en català i castellà
  • Especial protagonisme al Saló del Manga de Barcelona 2012