dijous, 20 de març del 2014

Novetats de Planeta DeAgostini d'abril: Dues obres d'Akira Toriyama

Aquest mes d'abril Planeta DeAgostini Cómics ens porta dues obres d'Akira Toriyama. La primera tal com ja vaig avançar és el primer volum (de 4) del Compendi de Bola de drac, i la segona, aquesta en castellà només, és la kanzenban (edició definitiva) de Cowa!, la qual la seva versió en tankôbon (tom) fou publicada al 2000. La idea de Planeta DeAgostini és publicar també més endavant en format kanzenban Kajika i Sandland.

A la venda el 3 d'abril!

Col·lecció Manga
Cartoné, 352 pàgines, Color/BN, 18.3 x 25.7
25€

Versió composta i actualitzada del Daizenshû 2 i Daizenshû 4, que abasta la història del mític manga i aspectes diversos de la seva reeixida versió anime. Així, aquest llibre de 352 pàgines conté informació considerable envers Bola de Drac i Bola de Drac Z, un breu seguiment a Dr. Slump, així com material gràfic del millor manga de tots els temps. A més, aquesta primera entrega també inclou entrevistes al creador, el famós mangaka Akira Toriyama.

La guia oficial del millor manga de tots els temps!


Cowa! (Kanzenban), d'Akira Toriyama 
Col·lecció Manga
Rústic, 200 pàgines, Color/BN, 14.8 x 21.0
10,95€

Després de finalitzar Bola de drac, Akira Toriyama desitjava crear una obra que estigués allunyada de la sèrie que tant èxit li havia donat, tant en els aspectes gràfics com en els purament temàtics. Prefigurada temàticament, a Go! Go! Ackman (Inclosa en Teatre Manga 3), Cowa! estrena un estil de dibuix molt peculiar de Toriyama per a una història sobre un curiós petit vampir realment hilarant i divertida.

El bon aficionat a Toriyama hi trobarà reminiscències de l'humor de Dr. Slump i el neòfit simplement passarà una bona estona.

Nova edició (nou format kanzenban, traducció, retolació) d'aquesta obra del gran mestre mangaka.