dilluns, 22 de setembre del 2014

KMM. 3a temporada

Després de 2 temporades i la publicació del seu còmic al gener d'enguany, el passat 19 de febrer s'estrenava la tercera temporada de Kubala, Moreno i Manchón (KMM), finalitzant el passat 4 de juny, també composta de tretze episodis.

Aquesta tercera temporada comença d'allò més dura per en Kubala, i és que el detectiu en plena investigació es acusat d'assassinat d'una prostituta com a principal sospitós, motiu pel qual serà empresonat. En Charly i l'Helena buscaran on calgui per trobar quelcom que pugui demostrar la innocència d'en Josep, així ho aconsegueixen. 

Per altra banda, en Charly intentarà reprendre altre cop la relació amb l'Helena, el que provocarà que alguns casos es vegin perjudicats per la insistència d'en Carles. I en l'altra cara de la moneda, davant el bon treball de l'Helena com a detectiva, el Kubala li proposarà  ser sòcia de l'agència, però amb la condició que no s'emboliqui amb en Charly, ja què barrejar feina i plaer no és bo pel negoci. 

L'Helena, que ja s'ha fet a la idea de tirar endavant amb la seva vida, accepta la condició i intenta mantenir les distàncies amb el Charly, ja que inicia un flirteig amb en Roc, qui els subministra materials com micròfons i càmeres. 

Tot es complica quan en Charly se n'assabenta d'aquesta condició i es baralla amb el Kubala i pren la ferma decisió de deixar de ser soci de l'agència. 

En Kubala però li surt però un altre problema a casa. Descobreix que la Sara té una relació amb el Gerard, el seu professor de física, el que comportarà que entre pare i filla deixin de parlar-se i que quan aquesta fa 18 anys marxi de casa, per anar a viure amb el Gerard. 

Deixant per un moment els tres personatges principals, parlem dels altres. La Marga agafarà protagonisme, havent-hi vaires escenes de casa seva, a més també agafarà protagonisme un dels seus fills, l'Oriol, que se'ns va presentar a finals del segona temporada.  Per la banda d'en Blai, a aquest li sortirà una filla, la Ruth, d'una aventura ja oblidada que va tenir el propietari del Bar Cino quan era jove. A més entre l'Oriol i la Ruth esdevindran parella. 

Cap al final de la temporada, en Kubala i l'Helena, ara sense en Charly, treballaran en diversos casos però llavors descobreixen un micròfon a l'agència, algú doncs els està espiant. Serà a partir d'un avís d'en Lluís, l'ex-mosso, cap a en Kubala, que recuperarem el cas de l'assassinat de la prostituta. Per tant se n'adonaran que necessiten l'ajuda d'en Charly per tal d'esbrinar que s'amaga darrere d'aquest fosc això.  

Amb aquest cas resolt, sabent tot el que hi ha al darrere, amb tot el que ha hagut de passar, en Kubala no només es reconcilia amb la seva filla si no també amb en Charly. Neix així l'agència "Solé, Moreno i Manchón Detectius". 

D'aquesta manera, s'acaba la tercera i última temporada de moment de Kubala, Moreno i Manchón. Desconec si de cara l'any que ve n'hi haurà una de nova. Ja ho veurem.