dimecres, 1 d’octubre del 2014

Segona novetat de Fanbooks d'octubre: El volum 1 de El llibre del cementiri

Si a mitjans de setembre anunciava el segon volum del còmic de Millennium com a novetat de Fanbooks per octubre, avui en notifico una altra. Es tracta de El llibre del cementiri que adapta la novel·la original homònima de Neil Gaiman. L'adaptació va a càrrec de P. Craig Russell

Cada capítol d’aquesta adaptació de P. Craig Russell està il·lustrat per una figura del món del còmic, de manera que tots ells mostren una gran varietat d’estils i un gran talent. Junts donen vida de nou a la novel·la premiada i molt venuda de Neil Gaiman, El llibre del cementiri, en aquesta magnífica adaptació a novel·la gràfica de dos volums.

El volum primer conté el capítol 1 fins a l’interludi, mentre que el volum segon comprèn des del capítol 6 fins al final.

A la venda el 7 d'octubre! 
   

El llibre del cementiri. Volum 1, de Neil Gaiman (autor novel·la), P. Craig Russell (adaptació gràfica) i altres.
Col·lecció Comic Books   
Rústic - Color - 192 pàgines
16,90€ 

Ningú Owens, conegut per Ning, és un nen com qualsevol altre. De fet, seria del tot normal si no visqués al cementiri, no el criessin uns fantasmes i si el seu tutor no fos un ésser que no pertany al món dels vius ni al dels morts.

Un nen pot viure moltes aventures en un cementiri –un Home Anyil molt antic, una porta que dóna accés a la ciutat abandonada dels guls, l’estrany i temible Llisc. Però si en Ning surt del cementiri correrà el perill de trobar el tal Jan, que ja ha mort la seva família.

Fa falta un cementiri sencer per criar un nen.

Font: ComiCat