divendres, 15 de setembre del 2017

Novetats de Norma d'octubre: Corto Maltès, Victus i Sherlock

Per aquest proper mes d'octubre, Norma Editorial traurà tres novetats les quals són del meu interès, sent dues d'elles en català. La primera és el segon àlbum de la nova etapa de Corto Maltès, anomenat Equatòria, la segona novetat és la segona part de l'adaptació a còmic de la novel·la Victus i la tercera és el tercer volum del manga de Sherlock, El gran juego, finalitzant així l'adaptació al manga de la primera temporada de la sèrie.

  A la venda el 29 de setembre! 



Corto Maltès. Equatòria, de Juan Díaz Canales i Rubén Pellejero
Cartoné - 88 pàgines - 22.5 x 29.7 cm - Color
ISBN: 978-84-679-2882-2
19,50 €

RE​TORNA L​'AVENTURER M​ÉS FAMÓS DEL M​ÓN DEL C​ÒMIC

Corto Maltès es troba, a la seva estimada Venècia, darrere els passos del mirall del Preste Joan, llegendari monarca el regne del qual es trobava en algun lloc imprecís entre Àfrica i l'Índia. Segons la llegenda, els seus amplis dominis estaven poblats d´amazones, unicorns i tota classe de prodigis. Malgrat tot, el seu tresor més preat era un mirall a través del qual podia observar qualsevol part del regne. La recerca d´aquest objecte màgic portarà a Corto a recórrer un continent africà agitat pel colonialisme europeu d'inicis del segle XX.

Juan Díaz Canales (Premi Nacional del Còmic 2014 per "Blacksad. Amarillo") i Rubén Pellejero (Dieter Lumpen) reprenen en aquesta segona entrega de les aventures del famós mariner creat per Hugo Pratt el 1967. 


Victus 2. Vidi, de Carles Santamaría, Cesc F. Dalmases, i Casals
Basat en la novel·la d'Albert Sánchez Piñol
Volum 2 de 3 
Cartoné - 22x29.5 - 52 pàgines - Color
ISBN: 978-84-679-2904-1
17€

L'ADAPTACIÓ AL CÒMIC D'UN DELS MAJORS FENÒMENS EDITORIALS DE COMENÇAMENT DE SEGLE

Ambientada a la Guerra de Successió Espanyola, Victus narra la tragèdia d'una ciutat i de l'home que la va trair. Martí Zuviría, jove alumne del Marquès de Vauban, es convertirà en un geni de l'enginyeria militar i una peça clau en el setge de la Barcelona de 1714.

Segona part de l´adaptació al còmic del best-seller internacional d´Albert Sánchez Piñol. Un tríptic rigorosament documentat i supervisat pel propi autor, que recrea un dels episodis clau en la història de Barcelona.


Sherlock vol. 3: El gran juego, de Jay. (guió i dibuix), i Steven Moffat i Mark Gatiss (creadors originals) 
Rústica amb sobrecobertes - 13x18.2 - 240 pàgines - B/N + 4 a color
ISBN: 978-84-679-2838-9
8.5€

EN SHERLOCK I EN MORIARTY PER FI ES VEUEN LES CARES!

En Sherlock està avorrit per la falta de casos interessants, però just llavors es produeix una misteriosa explosió als voltants del 221 B de Baker Street, lloc en el qual es troba un telèfon mòbil de color rosa en un sobre adreçat al famós detectiu i que donarà inici a un frenètic desafiament contra-rellotge per part del misteriós Moriarty.