dissabte, 31 d’octubre del 2020

Mortadel·lo i Filemó. Un misteri a l'hipermercat!

Títol original: Mortadelo y Filemón. ¡Misterio en el hipermercado!
Autors: Francisco Ibáñez (guió i dibuix), Rubén Larrea (color i composició), Juan Manuel Muñoz (tinta pàgines interiors) i Cristina Ruiz (ròtuls)
Traducció de: Emma de Porrata-Doria Botey
Col·lecció: Mestres de l'Humor núm. 56
Publicat per: Bruguera, octubre de 2020
Format: Cartoné - 48 pàgines - 217 x 297 mm - Color
Preu: 14,90€

 

Com a novetat d'octubre, Bruguera ha tret una nova aventura de Mortadel·lo i Filemó, titulada Un misteri a l'hipermercat!.

Ni crisis sanitàries, ni grans esdeveniments esportius, ni res aparentment complicat, la missió d'aquesta nova aventura es tracta de resoldre un misteri que té lloc a un hipermercat d'un bonic i entranyable poble. Els dos protagonistes s'hauran de traslladar a Valldetrastos i resoldre quina mena de tràfic de paquets hi ha al seu hipermercat. 

A més, també hi ha un embolic polític. Per una banda l'Obduli Carcamoll, l'alcalde i membre del partit PEP, qui és el que denuncia aquest moviment sospitós de paquets que tenen lloc durant la nit. Per altra banda hi ha l'amo de l'hipermercat, en Violet Carronyoll, membre del PSAT, que diu que l'alcalde és només un tafaner que el vol enfonsar per enveja. I per acabar-ho d'adobar els dos són rivals polítics en les pròximes eleccions locals. 
 
En aquest caliu, en Mortadel·lo i en Filemó posaran fil i agulla per esbrinar que s'hi cou al llarg d'aquest centre comercial. Però si aquests llocs de vegades ja de per si poden ser rebuscats, aquest en especial ho és molt. Més ben dit tot el poble ja és peculiar, incloent-hi la seva gent. Així doncs el que havia de ser una feina senzilla en un idíl·lic poble s'acabarà complicant, i més quan ells dos també són uns grans experts en ficar la pota.Tota una missió de trafiqueig. 
 
Qui també visita el poble per tal de realitzar una sessió de signatures serà el mateix Francisco Ibáñez. Ja que enguany no ha pogut ser a la realitat ha decidit provar sort doncs a la seva obra. I molta sort necessitarà. 

I per acabar doncs comentar que la sinopsi que hi ha present a la pàgina web, no té res a veure amb el contingut d'aquesta història. No sé d'on ho han tret, potser del següent número? Ja ho veurem.