dimecres, 20 de maig del 2009

Glénat fa oficial la pujada de preus.

Glénat ja ha fet oficial a través de la seva web el motiu de la pujada de preus de 5 a 6,5€. El motiu ben clar: la perdua de diners.

Personalement crec que s'han explicat raonadament, sent clar. Els 5€ era preu més que afavoridor per poder entrar el manga en català dintre el mercat. I més iniciant-se amb series que ja estaven sent publicades anteriroment en castellà. Però aquest preu era insostenible, i només hi havien dos opicions, o tancar la paredeta o fer un increment de preu. Segons qui li pot fer mal la pujada, però millor això que tancar el negoci i quedar-nos a misses dites. A més la bimestrarlitat crec que afavoreix aquesta nova situació.

I només puc dir una cosa, malgrat tot, gràcies per la vostra feina.

1 comentari:

scaramanga ha dit...

Ha estat genial la reacció dels que s'emboliquen en la bandera d'Espanya rient-se dels que comprem manga en català i després intentant arreglar-ho.

Jo ja he fotut un bon sermó als dos bàndols a Mision Tokyo, i tu (per dir els fets com són) i el jeparla (per intentar posar pau) sou els que us salveu. Quina manera de fotre el ridícul tenen aquests "banderillers", d'una banda i altra. Quan aprendrà l'ésser humà que les banderes no són més que una peça de roba i que com ha dit algú en un blog, tots acabem al mateix lloc: sota la Mare Terra?