divendres, 22 de maig del 2009

Makoto Raiku a la Shônen Magazine Special

Fa un temps que Makoto Raiku, autor de Zatch Bell! (Konjiki no Gash!), llicenciat a Espanya per Norma Editorial, va tenir certs problemes amb Shogakukan, l'editorial en la qual es va serialitzar el seu manga. Finalment ha decidit fer un canvi d'editorial i s'ha passat a l'editorial "rival" directa de Shogakukan, Kôdansha.

L'autor ha publicat un one-shot en format 4koma (quatre vinyetes en forma vertical) al nombre 6 de la Shônen Magazine Special, la revista germana de la Weekly Shônen Magazine. A més en aquest nombre també ha aparegut una entrevista a l'autor comentant algunes coses sobre la nova sèrie que començarà i un assaig màniga.

Encara es desconeix tant el nom com l'argument de la sèrie, si serà una sèrie curta o no i si es serialitzarà a la Shônen Magazine principal o en la Special.

Recordo que aquest mes surt a la venda el tom 30 de Zatch Bell!, així doncs només quedaran 3 toms, per tal que acabin les lluites del mamodo Zatch i l'humà Kiyomaro per aconseguir el Tron del Regne del Món dels Mamodos.

Font: HdS