dimarts, 19 de maig del 2009

Glénat puja els preus del manga en català

Des de Ramen Para Dos, hem conegut la noticia que Glénat pujarà els preus dels manga en català en format Tankôbon (Shônen i Shôjo) dels habituals 5 € als 6,5€.
Em pot fastidiar la pujada de preus, però el que no m'agrada es que m'hagi d'enterar per tercers, els primers en informar hauria de ser la pròpia editorial. Esperant doncs que l'editorial faci oficialment la notícia. Per altra banda penso que seria la segona part de la noticia sobre la bimestralitat.

Bé us deixo la noticia dr RP2 traduïda:

A través d'una nota informativa distribuïda avui per SD Distribuciones a la qual hem tingut accés, ens hem assabentat que Glénat ha decidit pujar els preus de la seva línia de manga en català, dels habituals 5 euros, a uns 6.50€ a partir del 1 de juliol del present any.

Els títols afectats són Bleach, Inu-Yasha, Love Hina, Naruto i Sakura La Caçadora de Cartes. Dels quals Love Hina #7, Naruto #35 i Sakura La Caçadora de Cartes #10, que sortiran a la venda presumiblement el 27 de juny, són els quals estrenarien el nou preu.

Però la notícia no es queda tan sols aquí, sinó que a part de pujar els preus dels llançaments de la línia a partir del 1 de juliol, també ho faran els toms ja editats d'aquestes obres. És a dir, un tom de Naruto en català que actualment costa 5€, a partir del 1 de juliol costarà 6.50€.

2 comentaris:

Pennywise ha dit...

Cómo diría Saywer: Sons of a bitch!
Se cavan su tumba porque con los precios de Planeta mucha gente catalanoparlante va a pasar de Glénat tambien.
Ahora a ver cuanto tardan en decir que los "haters" que es que han quitado la subvención de la Generalitat.

scaramanga ha dit...

No han tardado mucho, no. Tards... així el seu odi irracional els baixi pel cul en forma d'hemorroides. ara que "els nostres" a vegades també es pasen, eh!