dimecres, 21 d’octubre del 2009

DBZ Dragon Box 6 : La Saga d'en Boo 1ª part

Des d'avui 21 d'octubre ja tenim a la venda la sisena de les Dragon Box de Dragon Ball Z (Bola de Drac Z), la qual consta dels episodis corresponents a la primera part de la Saga d'en Boo.

Aquesta Dragon Box consta de 6 caixes slim amb dos DVD cada un, havent-hi els episodis compresos entre els 200 al 247, 48 episodis en total.

Aquesta primera part de la saga veurem les aventures escolars d'en Gohan a l'Institut Orange Star de Ciutat Satan i l'aparició de la Videl, passant pel Gran Torneig de les Arts Marcials, amb l'aparició d'en Kaiô Shin i el seu ajudant Kibito, l'amenaça del bruixot Babidí i l'alliberament del Monstre Boo, l'espectacular lluita entre en Goku i un posseit Vegeta, els dos com a Supersaiyans de Segon nivell, la tranformació d'en Goku en Supersaiyà de Tercer nivell, i ja finalment l'inici de l'entrenament de la Fusió per en Trunks i en Goten.

Finalment només quedarà la segona part de la saga d'en Boo, última i setena de les Dragon Box, finalitzant d'aquesta manera el segon anime basat en el manga de Bola de drac (Dragon Ball). Aquesta sortirà els següent mes:

Dragon Box 7: La Saga d'en Boo 2ª part - Desembre 2009