divendres, 23 d’octubre del 2009

Selecta editarà l'anime Bola de Drac en Packs

Després d'haver editat l'anime de Bola de Drac Z en 36 volums, l'anime de Bola de Drac GT en 8 volums, les Pelicules i els Especials de TV de Bola de Drac Z, les Pelicules de Bola de Drac i només faltant l'última Dragon Box de Bola de Drac Z; Selecta Vision ha confirmat que el dia 9 de desembre llançara el primer Pack de la serie original de Bola de Drac (Dragon Ball).


El Primer Pack consistirà en 6DVDs i 28 episodis, a un preu de 49.95 €, totalment remasteritzats, amb àudios en castellà, japonès, català, euskera i gallec, i una nova traducció per els subtítols en castellà.


Els packs sortiran a la venda en caixes especials recopilant les diferents sagues de la sèrie original. El primer pack es compon dels primers 28 episodis, els corresponents a la saga del 21è Gran Torneig d'Arts Marcials, és a dir des que en Goku coneix la Bulma, passant per la primera invocació de Shenron i l'entrenament amb Krilín amb el Follet Tortuga, fins al torneig que enfronta a Goku contra Jackie Chun.

Font: RP2

2 comentaris:

Joan ha dit...

és una molt bona notícia.

Ja fa temps que penso en comprar la sèrie (només fins al final de la saga d'en cèl.lula però), però haver de comprar tants DVDs em tirava enrere.

El fet que surti ara en forma de packs m'ho possarà més fàcil. I no he fet el càlcul encara, però a lo millor m'estalvio calers i tot.

scaramanga ha dit...

Bona iniciativa, i un èxit assegurat. Amb Bola de Drac vas sobre segur (tot i que amb el temps ja han començat a aparèixer els crítics amb la sèrie DINS el món otaku. Estarem presenciant una certa evolució?)