diumenge, 8 de novembre del 2009

Hugo Pratt en català per Norma

Com a novetat de desembre, encara que sortint a la venda el 20 de novembre, Norma Editorial inicia una nova col·lecció, tant en castellà com en català, d'obres d'Hugo Pratt, sota el nom Col·lecció Hugo Pratt. El primer títol d'aquesta col·lecció de periodicitat bimestral és: Sandokan, el Tigre de Malàisia.


Seguidament us deixo amb el text de Norma:

"Iniciem la nova col·lecció d'Hugo Pratt, recuperant clàssics de l'autor venecià, títols inèdits al nostre país i noves versions acolorides.

Després de molts anys oblidat i abandonat, recuperem un clàssic de la literatura d'aventures, adaptat al còmic per Mino Milani i dibuixat per Hugo Pratt: Sandokan, el tigre de Malàisia. A causa de la seva publicació irregular i l'abandonament final del projecte, només disposem d'una història completa i un fragment del que seria aquesta gran obra, suficient per admirar el treball d'un dels artistes més importants del còmic.

Amb Sandokan, Norma Editorial comença una nova col lecció bimestral, en català i en castellà, de títols d'Hugo Pratt que inclouen des de reedicions de títols publicats fa ja molt com Les cèltiques, Faula de Venècia o La balada de la mar salada, fins la publicació de títols inèdits al nostre país com el present Sandokan, o Sgt. Kirk (sèrie de la qual no s'havia tornat a publicar res des de la seva revista), passant per edicions acolorides també inèdites, com La llacuna del misteri o La llunyana illa del vent".

-----------------

Recordo que ja fa uns anys, Norma Editorial va publicar 3 títols d'Hugo Pratt en català del celebre personatge Corto Maltese: La Balada de la Mar Salada, La Casa Daurada de Samarkanda i Mu: El Continent Perdut.

Fonts: Norma (Pagina 2), ComiCat