dilluns, 17 de gener del 2011

Germanor Nord-Sud: USAP i Barça

El jugadors primer equip de la USAP de Perpinyà de rugbi i el primer equip del FC Barcelona de futbol s'han fet avui la fotogafia de família amb què s'oficialitzal'acord d'agermanament promogut la primavera passada. L'acte d'avui, primer a la Ciutat Esportiva i després al Camp Nou, és un dels punts del conveni de col·laboració entre ambdós clubs, pel qual el Barça es compromet a fer conèixer el rugbi i el club nord-català.


La directiva del Barça ha dit mitjançant aquest comunicat que treballarà per aconseguir que la USAP jugui com a mínim un partit oficial de la lliga de rugbi al Camp Nou al llarg d'aquest any. De moment, amb tot, i argüint motius tècnics, el partit entre la USAP i l'Stade de Tolosa del 2 d'abril, inicialment previst al Camp Nou, es jugarà finalment a l'estadi Lluís Companys de Montjuïc, amb ple suport del Barça.

Serà la primera vegada que el principal equip de rugbi del país, reconegut a tot el món i campió de lliga fa dos anys, jugarà en un estadi de la capital catalana.

Altra informació de la trobada: FCB - Jugar a Barcelona és un somni

Font: VilaWeb