dilluns, 31 de gener del 2011

Kòmic #3

Títol: Kòmic n ktlà n03
Autors: Varis
Publicat per: Dolmen i Esquitx.
Preu: 1,95€
kmic.correu@gmail.com
dolmen@dolmeneditorial.com

Després d'un temps d'abscència, aquest més de gener ha sortit el número 3 de la revista Kòmic. Consta les continuacions de Laura, Barcelona i La guerra del Professor Bertenev, a més d'una història d'un sol capítol, Mortitx.

- Laura per Guillem March
La Laura va de festa amb l'Elena, i tant aquesta nit com els dies festius no para de reflexionar envers la seva vida, fins al punt de fer preocupar la seva família.
- Mortitx per Pau
Un voltor s'ho sap manegar prou bé per tenir un sempre un tros de carronya disponible.
- Barcelona per Kenny Ruiz
Cian troba feina a un negoci de menjar porqueria. En acabar-se la setmana va de festa a una discoteca amb els seus companys de feina, a on es veurà embolicada sense voler-ho en una baralla.
- La guerra del Professor Bertenev per Alfonso Zapico
Capturat pels anglesos Bertenev es interrogat pel Capità John Townsend, i li explica com va arribar al front de batalla. El Capità decideix que el Professor Lev Semionovich Bertenev sigui el seu intèrpret.

1 comentari:

Marc ha dit...

Estimat Lupus,
No he trobat on escriure't un email així que et deixaré un comentari. Des de l'equip de www.comicat.cat seguim amb bons ulls el teu bloc i ens preguntàvem si estaries interessat en participar en la mesura que consideres per parlar del món del manga en general i dels manga en català en particular. T'apuntes? Envia'ns un email a sandandmercury@gmail.com
Un salut!