dimecres, 29 de juny del 2011

Bola de Drac retornarà al complet al Canal 3XL

Doncs el títol ja ho diu tot. TV3 acaba d'adquirir els drets d'emissió de les sèries Bola de drac , Bola de drac Z, Bola de drac GT i la nova versió de DBZ, Bola de drac KAI, que es començaran a emetre al Canal 3XL a la tardor. Els capítols de totes les quatre sèries també es podran seguir a internet a través del web del canal.


Bola de drac es va començar a emetre a TV3 el 15 de febrer del 1990. Aleshores, ningú no podia imaginar que la sèrie aviat es convertiria en un fenomen. La boladedracmania va esclatar amb una força aclaparadora i no hi havia escola a Catalunya on nens i adolescents no sabessin qui era en Son Goku, què passava si li estiraves la cua i per què era necessari reunir les set boles màgiques. Ara, més de dues dècades després, els teleespectadors podran tornar a sentir en català, o descobrir, personatges ja mítics com en Son Goku, en Krilin, la Bulma, el Follet Tortuga o en Cor Petit.



L'any 2001 aquesta sèrie va desapareixer de la graella de TV3, durant tot aquest anys s'han succeït les peticions que reclamaven el retorn de Bola de drac. Nombrosos fans s'han dirigit reiteradament a Televisió de Catalunya, ja sigui a través del correu tradicional, del correu electrònic, del telèfon, del servei d'atenció a l'espectador, en fòrums o xats, per demanar es tornés a emetre. A més, s'han creat diversos grups al Facebook amb la mateixa finalitat, i el més nombrós supera les 66.000 persones. Ara doncs, 10 anys després, la sèrie tornarà a parlar en Català a la televisió.

Font: TV3, Facebook Bola de Drac al Canal 3XL