dimecres, 6 de març del 2013

Naruto en català retorna al juny

Segons informa Planeta DeAgostini Cómics, l'edició catalana de Naruto retorna al juny, a dos toms per mes (excepte agost) a 7,5€/tom i així igualar l'edició castellana. Tot seguit us deixo amb la nota de premsa:


Amb l’objectiu de satisfer a tots els seguidors del manga Naruto traduït al català, durant els propers mesos i fins el Saló del Manga d’enguany, publicarem tots els números que manquen per equiparar-se a l’edició en castellà.

Així, editarem de bell nou els capítols 55 a 64 i reimprimirem aquelles entregues anteriors que estan esgotades en l’actualitat, ja sota el segell Planeta DeAgostini Cómics. A més, per tal de poder assegurar la continuïtat sostinguda de la versió catalana de la col·lecció, el preu també serà el mateix que el de la castellana.
Pla de publicació:
NOVETAT (WEB DISTRIBUCIÓ AMB LA RESTA DE NOVETATS DEL MES)

Juny: Naruto 55-56
Juliol: Naruto 57-58
Setembre: Naruto 59-60
Octubre: Naruto 61-62
Novembre: Naruto 63-64

REIMPRESSIÓ (ESGOTATS)

Maig 1 AL 4
Juny 7,14,16,17
Juliol 18,21,22,23,
Setembre 26,28,29,30

El pvp en català serà el mateix que en castellà : 7.50€ ( excepte els
que resten en stock de la anterior editorial EDT/GLENAT ) .

Esperem que sigui unes bones notícies per vosaltres!

Font: Planeta DeAgostini, ComiCat

1 comentari:

scaramanga ha dit...

Òndia, tu, Planeta complint compromisos idiomàtics! Quan olora negoci, el Lara Bosch es fa d'Esquerra XD Què serà el següent, Edicions 62 publicant en castellà? (oh, wait, Editorial Península era Edicions 62).

Bromes a part, no m'esperava que Planeta s'atrevís a tornar als còmics català (Bola de Drac i producte local a part a part) i que buscaria qualsevol excusa per desfer el compromís.