dimecres, 24 d’abril del 2013

Males notícies per Cinturó Negre: Està aturat

Si ahir se sabia que Editores de Tebeos de cara aquest divendres posaria a al venda un pack amb els dos primers toms de Cinturó Negre. Avui a través d'una simple resposta al seu facebook, han dit que de moment no la continuarien amb un potser més endavant.

Aquestes són les maneres més adequades per comunicar una cosa important per 300 i pico lectors i clients, entre ells jo, per una editorial que últimament ha tremolat i que s'ha d'anar estabilitzant? No.

Tot i que el primer volum va tenir bones vendes, al anar avançant la cosa no ha estat així.  L'any passat només es van publicar dos toms, el 18 i el 19. Respecte el 20è, la primera previsió per la publicació va ser el passat desembre, però s'ha anat retardat i ara no en sabem pas ni si acabarà sortint. 

És una llastima que una editorial que tant apostat pel manga en català i que havia estat pionera en el seu sector en ja en el manga en general, hagi de comunicar les coses de manera pèssima, i sent fidel al lector i client no pugui buscar alternatives per intentar redreçar la situació i no tenir no només Cinturó Negre, si no altres manga, en una hibernació permanent on un no sap si es despertarà o s'hi quedarà. 

Font: ComiCat