dimarts, 29 d’abril del 2014

Lliures o morts. L'obra teatral

Doncs avui ja he completat el triplet de Lliures o morts, primer va ser el torn de la novel·la, després va arribar el còmic i avui ha tocat l'obra teatral. Avui la representació la feien a la Biblioteca d'Igualada, ja que m'anava bé, doncs hi hem fet cap. 

En David Planas posant-se a la pell de l'Ermengol Amill com a governador del Castell de Crotone, Regne de Nàpols, ens repassa la seva vida des de Bonestarre, al Pallars, quan era menut fins al moment actual a Crotone. Ens ho relata magistralment, fent els canvis de to necessaris, augmentant la velocitat o frenant-se segons la situació que expliqui, sempre d'una manera molt propera cap a l'espectador, fent que aquest estigui molt pendent de les paraules de coronel miquelet. En el cas que em pertoca, la proximitat ha estat molt afavorida per les dimensions petites de la sala. Sense cap manera de dubte les paraules se t'interioritzen ben endins.

Un cop feta acabada la representació teatral, he aprofitat per comprar-me la samarreta i que en David de Montserrat en signés el meu exemplar del còmic.