dimecres, 13 d’agost del 2014

One Piece Green Secret Pieces (Guia 4)

Títol: One Piece Green Secret Pieces
Títol original: One Piece Green Secret Pieces
Autor: Eiichiro Oda
Publicat per: Planeta DeAgostini Cómics, juny 2014.
Format: Rústic amb sobrecobertes, 394 pàgines, Color i B/N
Preu: 9'95€

Aquest mes de juny, Planeta DeAgostini Cómics ha publicat la quarta guia del manga d'Eiichiro Oda anomenada One Piece Green Secret Pieces. Aquesta guia recopila les mini-històries de les portades dels capítols dels primers 60 volums classificades segons la seva corresponent saga amb una breu descripció dels fets d'aquestes, a més cada recopilació de portades té un abans i un després explicant-he que d'on surten els personatges i que han fet a posteriori. 

Aquesta quarta guia ve a ser un resum de la primera gran meitat del manga des del primer capítol fins al 597 amb l'inici del salt temporal de 2 anys, aquest darrer episodi ja es troba al volum 61. Per altra banda, la guia també es complementa amb un recull de portades on els Barret de palla surten amb animals, secció anomenada “Animalades”, i ja al final de la guia també hi ha una recopilació d'esbossos de personatges i orígens dels noms d'alguns dels personatges.
Anem a veure com s'estructura la guia. Inicialment trobem un doble pòster en que en una cara hi ha en Luffy i en l'altra cara hi ha la Tripulació Pirata del Barret de palla. Tot seguit hi ha il·lustracions a color i a continuació ja entrem en les recopilacions.

- L'alba de l'aventura (capítols 1 a 95)
1. Episodi d'en Coby i en Helmeppo – El diari de Coby & Meppo
* Animalades part 1 - Luffy
2. Episodi d'en Buggy – L'aventura del petit Buggy
* Animalades part 2 – Luffy i Zoro
3. Episodi d'en Jango – El paradís del ball d'en Jango
* Animalades part 3 – Zoro i Nami
4. Episodi d'en Hatchan – El passeig d'en Hatchan per les profunditats
* Animalades part 4 – Nami i Usopp
- El desafiament de la Grand Line (capítols 96 - 216)
5. Episodi d'en Wapol – Wapol, el deboratot
* Animalades part 5 – Usopp i Sanji
6. Episodi de l'Ace – L'Ace i la recerca d'en Barbanegra
* Animalades part 6 – Sanji i Chopper
7. Els episodis dels Baroque – El pla de la Miss Goldenweek: La recerca dels Baroque
* Animalades part 7 – Chopper i Robin
- La ciutat de l'or a l'aire (capítols 217 i 318)
8. Episodi d'en Gedatsu – La vida despistada d'en Gedatsu al mar blau
* Animalades part 8 – Robin, Franky i Brook
9. Episodi de l'Enel – L'estratègia espacial de l'Enel
* Animalades part 9 – Tripulació del Barret de palla
- La Tripulació del Barret de palla contra el Govern Mundial (capítols 319 i 441)
10. Episodi del CP9 – Informe extraoficial del CP9
* Animalades part 10 – Tripulació dels Barret de palla
* Animals destacats part 1. Fruites zoan: Lleopard, Bisó, Llop, Girafa, Fènix i Falcó
- L'aventura a l'illa Fantasma (capítols 442 a 513)
11. Episodi de la Tripulació del Barret de palla – De viatge a..! Les aventures per separat de l a Tripulació: Sanji a l'illa Kamabakka, Robin a Tequila Wolf i amb l'Exercit Revolucionari, Franky a Balgimoa, Usopp a l'arxipèlag Boin, Chopper al regne de Torino, Nami a l'illa del cel Weatheria, Brook a Harahettanya i Zoro al regne de Shikkeâru.

El rastre de l'Exercit Revolucionari
- Endavant! A la gran presoó! (capítols 514 a 550)
12. Què va passar amb...? Les gents d'Skypiea i Water Seven
* Animalades part 11 – Altres personatges
- La gran guerra definitiva (550 a 597)

- Els grans noms de la nova era.
En aquest apartat es parla dels personatges i grups que tindran importància en la nova era que s'inicia amb la mort de l'Edward Newgate “Barbablanca”. 

* Monkey D. Luffy. Després de la guerra i un cop recuperat físicament i mentalment principalment es queda amb en Silvers Rayleigh a entrenar-se i aprendre a utilitzar el haki.
* Tripulació Pirata del Barret de palla. Separats per en Kuma des de Sabaody cada un va a parar a un lloc diferent. En rebre el missatge del futur retrobament amb en Luffy d'aquí a 2 anys, decideixen també enfortir-se i millorar les seves propies habilitats. El Nou Món és un lloc on s'hi ha d'entrar molt ben preparat.
* La Tripulació Pirata d'en Barbanegra. Aprofitant el seu títol de Gran Guerrer del Mar (Shichibukai), en Teach a Impel Down aconsegueix nous membre per la seva tripulació. A la guerra de Marineford a més gràcies als poders de la seva fruita Foscor Foscor aconsegueix absorbir els poder de la fruita Tremolor Tremolor del difunt Barbablanca. En Marshall D. Teach i la seva tripulació serà un dels gran enemics a combatre al Nou Món.
* Els Supernoves. Grup de pirates novells amb altes recompenses que en Luffy i en Zoro també en formen part. Destacar-ne en Trafalgar Law que és qui cura les ferides d'en Luffy provocades a la guerra.
* Tripulació Pirata d'en Barbablanca. Amb la mort de l'Edward Newgate, hi ha un buit en els Yonkô (4 Emperadors), qui ocuparà aquesta vacant? A més la tripulació s'ha quedat sense capità. Ho serà en Marco, l'actual comandat de la primera divisió? Veurem quin paper ocuparan a la nova era i al Nou Món.
* El pirates del Nou Món. Són els pirates residents a la segona meitat de la Grand Line. Una de les tripulació més importants és la del yonkô Shanks el Pèl-roig. També s'haurà de de tenir en compte els altres dos emperados, Kaido i Big Mom, com també tots els pirates aliats d'en Barbablanca.
* Els Grans Guerrers del Mar (Ôka Shichibukai). En aquest grup selectes de pirates protegits pel Govern Mundial hi ha hagut molts canvis. Els actuals són la Boa Hancock, en Donquixote Doflamingo, en Dracule Mihawk, en Bartholomew Kuma. Tenim en Gekko Moriah suposadament mort. I com a membre antic tenim en Marshall D. Teach que abandona, en Jinbe que dimiteix i en Crocodile que fou expulsat. Veurem quines noves incorporacions tindrà aquest grup.
* Govern Mundial
* Marina. Després de la Guerra, el vicealmirall Garp i l'almirall de flota Sengoku s'han jubilat. Veurem qui ocuparà el càrrec d'almirall de flota, en Kuzan “Aokiji” és un dels candidats.
* Exercit Revolucionari. I no ens podem oblidar de l'exercit comandat per en Monkey D. Dragon, fill d'en Garp i pare d'en Luffy, del qual també en forma part el rei travesti Emporio Ivankov.
- Recopilació de secrets.
En aquest apartat s'hi inclou tot tipus d'esbossos de personatges i orígens dels noms d'alguns dels personatges.

- Índex de les recopilacions

- La Tripulació Teatral del Barret de palla
1. Classe del Pèl-roig, Tercer Curs, Grup Mar.
* Animalades part 12 – Altres personatges
2. Conte de fades
* Animalades part 13 – Altres personatges
* Animals destacats part 2. Les bèsties d'Impel Down: Minotaure, Minozebra, Minokoala, Mino-rinoceront, Esfinx, Mantícora i Basilisc.
3. Família
4. El show d'Edo Sullivan

1 comentari:

Muramasa ha dit...

Ei, aquesta setmana surts a la meva secció [Be My Guest] ;)