dilluns, 18 d’agost del 2014

KMM. 2a temporada

Acabàvem la primera temporada de KMM amb la detenció d'en Lluís per la seva implicació delictiva en el cas d'en Pere Grau, també presenciàvem l'inici de la relació entre en Blai i la Marga, per altra banda en Charly s'acomiadava de l'Estel que se'n va a viure a Brussel·les amb l'Eva i el Ramon, en Kubala salvava el seu matrimoni a l'últim moment i finalment es deixava entre veure el futur embolic entre en Charly i l'Helena.

Aquesta segona temporada es va emetre del 19 de setembre de 2012 al 23 de gener de 2013, també constant de 13 episodis. Els fils amorosos prendran importància. Per una banda veurem com la relació entre en Blai i la Marga trontolla ja que ella es retroba amb una antic amic d'institut, i el segon fil amorós serà el que hi ha entre hi haurà entre en Charly i l'Helena que es veurà complicat amb la tornada de l'Eva i l'Estel a Barcelona ja que l'Eva se separat del Ramon. Aquest retorn a més donarà a peu una col·laboració en els casos entre ella i l'equip de detectius, quan en aquests hi hagi conflictes laborals pel mig.

Un dels casos que els detectius Solé & Moreno hauran d'investigar serà la d'una fisioterapeuta, la Marta, que tot indica que estafa els seus clients, la qual a més a més és vident. Serà més endavant cap a la meitat de temporada que gràcies a aquesta habilitat col·laborarà amb els detectius en un cas trist i dramàtic. 


La família Solé i Bonet tenen llogada una casa a Vallgorguina, allà en Pol ha fet amics, un dels quals, és el Guillem. Però un dia desapareix i l'acabem trobant mort. El que hi ha darrere la seva mort però serà una de les línies argumentals de la segona meitat de la temporada i que que en Kubala s'ho agafarà prioritàriament causant-li mals de caps, i que finalment resoldrem al darrer episodi.

Per la banda d'en Charly abans de fer mal a l'Eva i sobretot a l'Helena decideix mantenir-s'hi a distància i continuar com amics. Ara bé l'Helena se la veu disgustada per la seva decisió, ja n'està molt enamorada d'ell.

Per l'afer del Guillem, aquesta temporada acabava amb un mal regust de boca per totes les circumstàncies que hi ha hagut. Abans però de continuar amb la següent temporada tocarà canviar de registre, per llegir el còmic de la sèrie, KMM. Novel·la gràfica, que es va posar a la venda abans de l'estrena de la tercera temporada.