dilluns, 4 d’abril del 2016

Novetats de Norma per Sant Jordi/maig: Victus, Marc Márquez i HMHPAMB

De cara a Sant Jordi, Norma Editorial va forta amb les seves novetats corresponents al mes de maig. D'aquestes, n'hi ha tres que m'interessen, dues en català i una darrera en castellà, la qual hauria pogut sortir també en català, però al final no. Les dues novetats en català són: La primera part de l'esperada adaptació de Victus d'Albert Sánchez Piñol i el còmic oficial de Marc Márquez, el tro de Cervera; i la novetat en castellà és Hoy me ha pasado una cosa muy bèstia, que adapta el primer llibre de la saga Cròniques d'un heroi urbà de Daniel Estorach, de la qual els llibres si que han estat publicats en català. Tot i que a priori no sigui del meu interès també comento un tercera novetat en català, el nou volum del dinosaure Tom, que aquest cop visita Barcelona. 


A la venda el 11 d'abril (edició: novetats en català retardades uns dies)!  


Victus 1. Veni, de Santamaría, Dalmases i Sintes 
Basat en la novel·la d'Albert Sánchez Piñol
Volum 1 de 3
Cartoné - 22x29.5 - 56 pàgines - Color
ISBN: 978-84-679-2309-4
17€

L'ADAPTACIÓ AL CÒMIC D'UN DELS MAJORS FENÒMENS EDITORIALS DE COMENÇAMENT DE SEGLE

Ambientada a la Guerra de Successió Espanyola, Victus narra la tragèdia d'una ciutat i de l'home que la va trair. Martí Zuviría, jove alumne del Marquès de Vauban, es convertirà en un geni de l'enginyeria militar i una peça clau en el setge de la Barcelona de 1714.

NORMA EDITORIAL trasllada al format vinyeta el best-seller internacional d'Albert Sánchez Piñol. Un tríptic rigorosament documentat i supervisat pel propi autor, que recrea un dels episodis clau en la història de Barcelona.


Marc Márquez. La història d'un somni, de Belen Ortega i Isidro Sánchez
Cartoné - 19x26 - 160 pàgines - Color
ISBN: 978-84-679-2322-3
19,5€



LA VERITABLE HISTÒRIA DE SUPERACIÓ DEL PILOT QUE HA BATUT TOTS ELS RÈCORDS DE MOTO GP

Marc Márquez ha revolucionat l'esport de motociclisme, aconseguint 4 títols mundials amb només 21 anys i conquistant multitud de rècords amb una personalitat alegre i espontània que li han valgut l'admiració d'aficionats de tot el món.

Ara, per primera vegada en forma de còmic, descobrim la trajectòria del carismàtic pilot de Cervera, des que els seus pares li regalen la seva primera moto de gasolina amb 4 anys, fins a aconseguir el seu primer títol mundial de MotoGP.

Una inspiradora història real explicada pels mateixos protagonistes, plena de sacrifici, passió i superació, que entusiasmarà els seguidors del pilot i als aficionats del motociclisme.

La dibuixant Belen Ortega (Pajaro Indiano) signa un treball espectacular que recrea amb veracitat l'ambient del Mundial de Motociclisme.

Inclou un pròleg de l'avi del pilot, Ramon Márquez,  
i un apartat especial amb totes les seves motos, rècords i resultats


Hoy me ha pasado algo muy bestia, de El Torres i Julían López
Basat en la novel·la de Daniel Estorach 
Superherois/acció
Rústic- 17x26 - 136 pàgines - Color
ISBN: 978-84-679-2225-7
18€

EL DESPERTAR D'UN HEROI QUE MARCARÀ LA DIFERÈNCIA

En Daniel era un tipus normal i corrent. Pagava la seva quota d'autònom treballant de dissenyador i de tant en tant, es trobava amb els seus amics per prendre unes cerveses.

Però això era ahir. Perquè avui a en Daniel li ha passat alguna cosa. Una cosa que l'ha convertit en l'única esperança de Barcelona enfront de les bandes, el crim i la violència. No obstant això, això és el món real i aquí ser un superheroi no és fàcil. Cal estar preparat per pagar un alt preu...

El Torres (Millor Guionista Nacional per Els fantasmes de Gaudí a Expocòmic 2015) i Julián López (Batman and the outsiders, Titans) uneixen les seves forces per portar-nos aquesta aclaparadora història d'herois urbans basada en la novel·la de Daniel Estorach (Avui m'ha passat una cosa molt bèstia (Norma, 2012) i Identitats secretes (Norma, 2013)).


I a més a més també en català:


Tom a Barcelona, de Daniel Torres 
Cartoné - 26,5x27 - 56 pàgines - Color
ISBN: 978-84-679-2319-3
15,5€
EL PERSONATGE MÉS CARISMÀTIC DE DANIEL TORRES, TOM, TORNA I VISITA BARCELONA 

Després de viatjar per tot el món, TOM arriba a Barcelona a la seva illa flotant. Allà passejarà per la Rambla, acabarà amb les existències de la Boqueria, dormirà sobre de la Torre Agbar i somiarà amb la Barcelona dels mil colors. Un recorregut per les meravelles de la ciutat comtal amb l'art d'un dels grans autors del nostre còmic.

Recentment nominat al Premi a la millor Obra al Saló Internacional del Còmic de Barcelona 2016, Daniel Torres reprèn les aventures del dinosaure TOM i ens convida a redescobrir la ciutat de Gaudí.