dimecres, 4 d’octubre del 2017

Novetats de Planeta d'octubre/Saló del Manga: Usagi Yojimbo, GITS, Naruto i DB

Per aquest mes d'octubre com a novetats de cara al XXIII Saló del Manga de Barcelona, Planeta Cómic treu un gran nombre de títols. Comentar aquelles que són del meu interès i que en són forces.


  A la venda el 17 d'octubre! 
 

Començo com ja vaig comentar amb el primer volum d'Usagi Yojimbo Saga, el qual continua amb els dos integrals ja publicat de l'etapa Fantagrahpics.


Usagi Yojimbo Saga vol. 1, d'Stan Sakai
Col·lecció Independientes USA
Rústic amb solapes - 632 pàgines - 168 x 257 mm - B/N i Color
ISBN: 978-84-16816-44-6
35€

La part final del segle XVI al Japó es considera l'era de les guerres civils, ja que els senyors feudals van lluitar entre ells per les terres i el poder. Durant la batalla de Adachigahara, el samurai Miyamoto Usagi va perdre al seu senyor, Lord Mifune, davant els exèrcits de Lord Hikiji. Sense clan, Usagi porta ara a terme el pelegrinatge del guerrer, a la recerca de l'harmonia.

L'aclamada saga d'Stan Sakai protagonitzada pel conill ronin ha captivat lectors joves i adults al llarg de trenta anys i durant més de dos-cents números. En aquesta primera antologia que recopila en format de luxe els volums rústics d'Usagi Yojimbo publicats per l'editorial Dark Horse, Usagi forma equip amb les Tortugues Ninja per protegir un vell sensei d'un malvat clan ninja.

També s'involucra a contracor en un duel per diners tacat de sang, dóna caça a un gàngster que li ha robat les espases, encoratja a un poble aterrit per monstres i molt més. Al llarg de les seves aventures s'esforça per encarnar el camí del samurai i perfeccionar les seves habilitats espirituals i marcials.

El volum que recopila els còmics Usagi Yojimbo Volum Dos núms. 1-16 i Volum Tres núms. 1-6 és la millor manera d'experimentar l'adorat personatge de Sakai i el seu món. Segueix cronològicament als dos toms integrals editats per Fantagraphics.


Continuem amb Ghost in the Shell de la qual en surten dues novetats: GITS Perfect Book 1995-2017 i el quart volum de GITS Arise: Sleepless Eye.


Col·lecció Manga
Cartoné - 160 pàgines - 210 x 295 mm - Color
ISBN: 978-84-9146-591-1
20€

Reviu amb tot detall tots les animacions que s'han fet de The Ghost in the Shell, a través dels llocs, escenes, armes i robots al més mínim detall.

Submergeix-te encara més en l'univers creat per l'autor de culte Shirow Masamune i descobreix per què The Ghost in the Shell està més de moda que mai. Una edició que delectarà als lectors i espectadors de tot el món.


Ghost in the Shell Arise: Sleepless Eye vol. 4, de Junichi Fujisaku i Takumi Oyama
Col·lecció Manga
Rústic - 240 pàgines - 150 x 210 mm - Color
ISBN: 978-84-16693-91-7
12,95€

Batou està decidit a provar la innocència del coronel Soga. Aquest es comunica en secret amb ell per organitzar una operació i robar Pandora, una base de dades que inclou informació sobre operacions i secrets militars.

Per obrir la base de dades i que la veritat surti a la llum, necessiten un mòdul militar i una gran capacitat de processament que aconsegueixen intervenint el control de trànsit de la ciutat, però en plena operació algú es fa amb el codi del mòdul.

Per a complicar encara més la situació, Aramaki li ordena a Kusanagi que investigui la relació entre la sincronització d'un Logicoma i la intervenció. Quin serà el desenllaç d'aquesta embolicada trama?


Continuem amb la quarta guia de personatges de Naruto

Col·lecció Manga
Rústic - 392 pàgines - 111 x 177 mm - B/N i Color
ISBN: 978-84-9146-002-2
9,95€

Guia oficial de personatges amb un total de 270 persones del món ninja. Aquí trobaràs informació com la seva alçada, el seu pes, les seves estranyes aficions i el seu caràcter. A més, un total de 232 tècniques que han aparegut al llarg de la història.

També inclou converses entre Masashi Kishimoto i el supervisor editorial Kosuke Yahagi. Finalment, recopila una relat especial i precioses il·lustracions a tot color de valents ningeas.



I per acabar, finalment es publica el primer volum de Bola de drac Super, recordo que el seu contingut ja s'ha publicat en els 5 números que ha tret l'editorial el primer semestre d'aquests any, en format comic-book. I tot i que no sigui del meu interès ja que no col·lecciono els anime-comics de les pel·lícules d'aquesta franquícia, també mencionar que es publica l'anime comic de la darrera pel·lícula de Dragon Ball Z, La resurrecció de F, la qual en la sèrie animada Bola de drac Super s'ha adaptat en la seva segona saga argumental, però en canvi no s'ha adaptat en la versió manga, només mencionant-se breument. 


Bola de drac Super vol. 1, de Toyotaro i Akira Toriyama
Col·lecció Manga
Rústic - 192 pàgines - 111 x 177 mm - B/N
ISBN: 978-84-9146-001-5
7,95€

Han passat uns mesos des de la candent batalla entre en Goku i el monstre ... El món ha recuperat la pau, però ara l'amenaça un nou perill!! i aquesta vegada l’enemic ve del “sisè univers”!?








Dragon Ball Z: La resurrecció de F, d'Akira Toriyama
Col·lecció Manga
Rústic - 360 pàgines - 111 x 177 mm - Color
ISBN: 978-84-16889-99-0
14,95€

En Freezer, l’emperador del mal, reviu gràcies al poder de les boles de drac. Ardent de desitjos de venjança contra els superguerrers que el van enviar a l’infern, es dedica en cos i ànima a entrenar-se i, amb un nou poder, va a atacar la Terra.

En Goku, en Vegeta i els seus companys hauran de fer front al rival més malvat de la història. Quin és aquest “nou poder” que ha obtingut? Què li passarà a la Terra!?