dijous, 22 de febrer del 2018

Cazafantasmas vol. 2: El lugar más mágico de la Tierra

Títol original: Ghostbusters vol. 2: The most magical place on Earth (Capítols #5-8)
Autors: Erik Burnham (Guió), Dan Schoening (Dibuix), Luis Antonio Delgado (Color) i Tristan Jones (Guió i dibuix del PCOC)
Traducció de: Cristian Timoneda
Col·lecció: Linea Infinite
Publicat per: Fandogamia Editorial, febrer de 2018
Format: Rústic, 27x17 cm, 128 pàgines, Color
Preu: 12€




El segon volum de la sèrie regular dels Caçafantasmes estava programat per desembre, i així hi surt a la pàgina de crèdits del volum, però per qüestions d'aprovacions, El lugar más mágico de la Tierra, tal com es titula, Fandogamia l'ha publicat finalment aquest febrer.

En aquest segon volum, els Caçafantasmes es troben castigats per en Walter Peck, el cap de P.C.O.C., en que utilitzant el contracte que l'equip va signar amb la ciutat, els impedeix que puguin treballar lliurement i sense restriccions, o si més no, fins que compleixin els "requisits físics raonables" que se'ls demana per caçar fantasmes per Nova York. Mentre es queixen sobre haver de perdre pes i posar-se en forma i buscant algun punt dèbil en l'autoritat que regenta en Peck, a Schenectady, una ciutat de l'Estat de Nova York, hi estan passat coses estranyes; el seu parc d'atraccions s'ha vist afectat per un fenomen fantasmagòric. Als Caçafantantasmes se'ls hi obra una oportunitat per poder actuar fora de la Gran Poma.

És un volum ple d'humor, bogeria i acció on tindran un paper destacat en Peter Venkman i l'Egon Spengler, justament els personatges que surten a la portada d'aquest segon volum. Mentre en Venkman ens sorprendrà a l'aventura al parc d'atraccions, l'Spengler protagonitzarà el capítol número 8, ja sense relació amb els fets d'Schenectady.

Com a continguts addicionals, aquest volum inclou una introducció de Brian Lynch, la història curta El hombre que deseaba la muerte  i el contingut de Paranormal Contracts Oversight Comission "PCOC" (Comissió de Supervisió de Contractes Paranormals) de Tristan Jones,  The Ghostly Galleries (La galeria dels fantasmes apareguts al volum) i finalment una galeria de portades alternatives.

Si no hi ha cap retard, el tercer volum dels Caçafantasmes està previst pel mes de maig, el qual rep el nom de: Haunted America, que es podria traduir al castellà com a América Encantada.