dimarts, 26 de febrer del 2013

Començant a llegir la trilogia "Els Jocs de la Fam"

Ahir vaig començar a llegir el llibre Els Jocs de la Fam de Suzanne Collins, que és el primer llibre d'una trilogia del mateix nom, i que tenim publicada en català per Estrella Polar.  Aquest passat divendres 22 de febrer, en vaig comprar l'estoig que inclou els tres llibres, posat a la venda el passat novembre, i que et surt més bé de preu que comprant els tres llibres per separat.


Feia temps que en sentia a parlar i en tenia curiositat, i el fet que primer llibre fos adaptat en una pel·lícula, ajuda doncs a que hom s'interessi, però l'últim any l'he tingut ocupat amb els cinc llibres de Cançó de gel i foc, alternant-ho amb d'altres lectures que han anat sortint pel camí, ja siguin altres llibres o bé còmics, i aprofitant que ja acabava les existències li ha tocat el seu torn. Ja n'he llegit casi les 100 primeres pàgines (de 400) i fa molt bona pinta, molt bones sensacions. Segurament de cara la setmana que ve ja en publiqui la ressenya.


Aprofitant que publico aquesta entrada m'he entretingut durant una bona estona a repassat totes les ressenyes de lectures que he anat publicant a Planeta Sigarra recercant-les a partir de les etiquetes de Còmic, Llibres i Manga,  i donat com a resultat la creació de l'etiqueta Lectures, on les hi tinc totes recopilades i ordenades cronològicament.