dissabte, 6 de desembre del 2014

Sandland (Kanzenban)

Títol: Sandland (Kanzenban)
Títol original: Sandland (サンド ランド)
Autor: Akira Toriyama
Publicat per: Planeta DeAgostini Cómics (Planeta Cómic), octubre de 2014
Format: Rústic amb sobrecoberta, 14.8 x 21 cm, 216 pàgines, B/N
Preu: 10.95€


Aquest mes d'octubre, Planeta DeAgostini Cómics ha reeditat Sandland, manga que fou el tercer en crear Akira Toriyama després d'acabar Bola de drac. El format de reedició és el kanzenban, és a dir "Edició Definitiva" tal com Planeta DeAgostini ha publicat també Bola de drac, Nekomajin, Mankan Zenseki, Dr. Slump i Cowa!, aquest últim el passat abril. Falta doncs només reeditar Kajika per tenir la Biblioteca Toriyama en aquest format, sense oblidar-nos que de cara l'any vinent es publicarà  Jaco The Galactic Patrolman també en aquest format. Igual que la reedició de Cowa!, aquest nou Sandland també compta amb una nova traducció i retolació. 

A Sand Land, un país desèrtic, hi manca aigua exceputant el rei i l'exercit els quals són els únics que disposen d'aigua i s'enriqueixen en vendre-la. En aquest país hi viuen tan humans com sers demoníacs, entre els quals hi ha desconfiança.  Un dia, en Belcebú, el príncep dels dimonis i fill del Satan,  rep la visità d'un humà, el sheriff Rao que li demana que l'ajudi a trobar una deu fantasma per tal de solucionar la manca d'aigua. Així és el que el vell Rao, el príncep Belcebú i el dimoni Thief inicien un viatge per trobar aquesta deu. A llarg del camí però es descobriran secrets passats envers en Rao i l'exercit, pels quals l'exercit amb el Gran General Zeu al capdavant voldrà parar els peus als tres exploradors.   

Sandland és un relat curt (14 capítols) d'aventures, acció i lluites, en el qual hi ha apareixen una bona variabilitat de personatges sobretot en quan a sers demoníacs, i parlant d'ells, mencionar en Satan, pare de Belcebú, el qual té una forta retirada a en Dabra de Bola de drac.
 
Sandland (tom normal). Planeta DeAgostini, 2001