divendres, 17 de març del 2023

Go Go Power Rangers vol. 4

Títol: Go Go Power Rangers vol. 4
Títol original: Go Go Power Rangers núms. 13 a 16 USA
Autors: Ryan Parrot (guió), Eleanora Carlini, amb l'assitència a les tintes de Simona Di Gianfelice (cap 15 i 16) (dibuix), i Raúl Angulo (Color). Portada de Dan Mora
Traducció per: Ariel Abinati
Publicat per: Moztros, febrer de 2023
Format: Cartoné - 17 x 26 - 112 pàgines -  Color
Preu: 18 €



 

El passat febrer de 2023 es va publicar el quart volum de la sèrie Go Go Power Rangers

Aquesta sèrie va començar a publicar-se originalment el juliol de 2017 finalitzant-se el juny de 2020, amb un total de 32 capítols. Com que està entrelligada amb la sèrie principal Mighty Morpin Power Rangers, ambdues es publicaran en paral·lel i en l'ordre en què originalment van veure la llum als Estats Units. Els esdeveniments especials, com Red Quebrada, que ja hem vist, i Necessary Evil, combinaran números d'ambdues sèries per facilitar la continuïtat de la lectura i inclouran extres com a històries curtes i especials. Així Moztros va publicar un pla de llançament dels còmics de Power Rangers per saber com es publicaran.

Després de la topada amb una Kimberly Hart del futur, i en conseqüència els diferents esdeveniments que tenen lloc, amb el trencament de les relacions amb en Matthew Cook, els nostres cinc protagonistes tornen a la seva vida quotidiana combinant les seves vides familiars i estudiantils amb la de Power Rangers.

La Rita Repulsa farta de perdre sempre, decideix fer una passa important pels seus plans. Baixa a la Terra, on obre un portal interdimensional tot desplaçant-se a un planeta extraterrestre. En Jason i la Trini, que juntament amb els seus tres companys, s'hi havien desplaçat per lluitar-hi contra ella i els seus esbirros, es veuen teletransportats també aquest planeta, però una conseqüència inesperada, s'ha intercanviat els poders (i els colors), ella és la Red Ranger i ell és el Yellow Ranger, però aquesta no serà l'única conseqüència que hi haurà que afectarà relació entre ells dos, però com veurem cap a bé.

El planeta Breel conquerit per la bruixa en un passat remot, va comportar l'alliberament dels kedry, qui veneren a la seva manera la Rita Repulsa. Aquesta es trobarà amb la seva reina Adryel, que es dirigiran al temple de Repulsa, que al seu dia, l'emperadriu del mal va fer construir per guardar-hi una arma que a pesar de que no voldria utilitzar-la, és necessària per fer front als Power Rangers.

La Trini i en Jason amb dificultats s'han pogut posar en contacte amb el Centre de Comandament, alhora que també han seguit la pista de la Rita fins al temple. Quan totes dues surten del temple, estant la Rita en possessió de l'arma que cercava, la cordialitat entre les dues es trenca, moment que ho aprofiten en Jason i la Trini per atacar, juntament amb els seus companys que s'han pogut teletransportar fins al planeta i també amb un intercanvi de poders: En Zack, és el Pink Ranger, en Billy és el Black Ranger, i la Kim és la Blue Ranger. Després d'un breu enfrontament, tant la Rita com els Power Rangers, tornen al seu món, i ells cinc tornen a la normalitat.

Mentre els cinc adolescents tornen a les seves vides normals, la Rita festeja amb els seus esbirros haver recuperat una arma que serà decisiva per la seva guerra contra els Power Rangers: la moneda del poder del drac. Però paral·lelament algú també està tramant alguna cosa contra els nostres cinc herois.

Cada capítol al principi té la seva portada original de Dan Mora i al final una d'alternativa de Natacha Bustos amb disseny de Dylan Tod. A més, al final del volum hi ha una magnífica galeria amb portades alternatives dels números individuals. Els seus autors són Miguel Mercado i Audrey Mok.

Després de la publicació d'aquest  quart volum de Go Go Power Rangers el passat febrer, esperem per l'abril el cinquè volum de MMPR, amb el qual veurem les conseqüències de la resolució del conflicte de l'esdeveniment Red Quebrada, que justament es titula Beyond the Grid, i pel maig toca el cinquè de GGPR