dissabte, 10 de febrer del 2024

Mighty Morphin vol. 1

Títol: Mighty Morphin  vol. 1
Títols originals: Mighty Morphin #1 - 4
Autors: Guió: Ryan Parrot. Dibuix: Marco Renna. Color: Walter Baiamonte, amb assist. de Katia Rinalli. Portada d'Inhyuk Lee. Dissenys dels eltarians i del nou Green Ranger per Dan Mora.
Traducció per: Ariel Abinati
Publicat per: Moztros, desembre de 2023
Format: Cartoné - 17 x 26 - 112 pàgines -  Color
Preu: 20,90 €





Havent finalitzat la primera fase de publicació dels còmics de les sèries Mighty Morpin Power Rangers i Go Go Power Rangers el passat novembre de 2023, Moztros no va tardar gens en estrenar  la segona fase la qual està formada per les sèries Mighty Morphin i Power Rangers, de les quals el primer volum de Mighty Morphin fou novetat de desembre.

Aquesta nova era de còmics dels coneguts superherois americans es va estrenar el 2016 per Boom! Studios amb les sèries Mighty Morphin Power Rangers i Go Go Power Rangers amb les quals es va modernitzar i redefinir des dels seus fonaments l'univers dels Power Rangers, millorant-lo i transformant-lo per sempre. Amb la finalització d'aquestes dues sèries amb els respectius capítols 55 per MMPR i 32 per GGPR, en els quals molts dels esdeveniments es combinen números de les dues sèries, es tanca una primera fase, que dóna lloc a la segona, que tal com he mencionat té lloc amb les capçaleres Mighty Morphin i Power Rangers, totes dues constant de 22 capítols, havent-se entrenat originalment el novembre de 2020 i finalitzant-se l'agost de 2022. En la primera seguirem les aventures dels Power Rangers de la Terra i en la segona, les aventures dels Omega Rangers.
 
Moztros publicarà les dues sèries alternativament, fins als seus volums números 6, els darrers de les dues sèries.

Aquest primer volum de Mighty Morphin, ens trobem els seus primers quatre capítols.

Lord Zedd fou durament derrotat pel misteriós nou Green Rangers, i mentre els seus sequaços debaten quina millor opció els hi convé, si despertar-lo o no, i quan aquest finalment recupera la consciència, és més poderós i temible que mai.
 
En conseqüència d'aquesta recuperació, els Power Rangers s'acaben trobant entre l'espasa i la paret, davant la nova estratègia del seu temible enemic. Ni amb l'ajuda del nou Green Ranger del qui no en saben res, no hi poden fer front. És més, Lord Zedd aconsegueix posar sota una barrera Angel Grove, mentre que els nostres sis Power Rangers aconsegueixen teletransportar-se al centre de comandament in extremis.

Qui els ha teletransportat no han sigut en Zordon i l'Alpha, sinó un altre personatge que fins ara era secundari: la xicota de l'Skull, anomenada Candice. Però aquesta noia en realitat no és humana, sinó eltariana, la mateixa espècies que en Zordon, que en realitat és diu Zeyla.

També tal com sabem, en Billy ha estat treballat juntament amb la Grace Sterling a Promethea per restablir els poders de la moneda del drac, aconseguint-ho. Per una banda, en Billy ho ha mantingut en secret, però l'Aisha s'adona que en Billy coneix el nou Green Ranger, i per l'altra banda, en Zordon descobreix que aquest ranger prové de Promethea. Finalment, amb Angel Grove capturada per en Zedd, el nou Green Ranger es posa en contacte amb tota la població mitjançant tota mena de dispositiu, emissió que des del centre de comandament també reben, i per intentar calmar la població de la ciutat revela la seva identitat. El nou Green Ranger és en Matthew Cook, l'antic xicot de la Kimberly Hart. 

Però a més, per cada un dels quatre capítols, les pàgines inicials, estan dedicades a conèixer el llunyà passat d'en Zordon.

Així comença aquest nou arc argumental conegut com a Poder Il·limitat (Unlimited Power).

 
Cada capítol, al principi té la seva portada oficial, les quals són d'Inhuk Lee. Al final del volum també hi tenim una galeria portades, sent els seus autors els següents: Eleonora Carlini, Goñi Montes, Peach Momoko i Derrick Chew.

La història continua amb el primer volum de Power Rangers, que des del 18 de gener, el tenim a la venda, i que ja tinc, i per altra banda, des d'aquest 8 de febrer, tenim a la venda el volum únic Power Rangers: Power Rangers: Pecados del futuro + Los Psycho Rangers regresan