dimecres, 21 de febrer del 2024

Power Rangers vol. 1

Títol: Power Rangers  vol. 1
Títols originals: Power Rangers #1 - 4 + Power Rangers Unlimited: Heir to Darkness
Autors: Guió: Ryan Parrot. Dibuix: Francesco Mortarino. Color: Raúl Angulo, amb assist. de José Enrique Fernández. Portada de Matteo Scalera, amb assist. de Moreno Dinisio. Dissenys de Drakkon Salvatger per Dan Mora. Heredera de la Oscuridad - Guió: L.L. McKinney. Dibuix: Simone Ragazzoni. Color: Igor Monti, amb assist. de Sabrina del Grosso
Traducció per: Ariel Abinati
Publicat per: Moztros, gener de 2024
Format: Cartoné - 17 x 26 - 160 pàgines -  Color
Preu: 22,90 €



Havent finalitzat la primera fase de publicació dels còmics de les sèries Mighty Morpin Power Rangers i Go Go Power Rangers el passat novembre de 2023, Moztros no va tardar gens a estrenar  la segona fase la qual està formada per les sèries Mighty Morphin i Power Rangers, de les quals el primer volum de Mighty Morphin fou novetat de desembre de 2023, i el de Power Rangers, aquest gener de 2024.

Aquesta nova era de còmics dels coneguts superherois americans es va estrenar el 2016 per Boom! Studios amb les sèries Mighty Morphin Power Rangers i Go Go Power Rangers amb les quals es va modernitzar i redefinir des dels seus fonaments l'univers dels Power Rangers, millorant-lo i transformant-lo per sempre. Amb la finalització d'aquestes dues sèries amb els respectius capítols 55 per MMPR i 32 per GGPR, en els quals molts dels esdeveniments es combinen números de les dues sèries, es tanca una primera fase, que dóna lloc a la segona, que tal com he mencionat té lloc amb les capçaleres Mighty Morphin i Power Rangers, totes dues constant de 22 capítols, havent-se entrenat originalment el novembre de 2020 i finalitzant-se l'agost de 2022. En la primera seguirem les aventures dels Power Rangers de la Terra i en la segona, les aventures dels Omega Rangers.
 
Moztros publicarà les dues sèries alternativament, fins als seus volums números 6, els darrers de les dues sèries.

Aquest primer volum de Power Rangers, ens trobem els seus primers quatre capítols, més el capítol extra Heredera de la Oscuridad.

Davant l'amenaça que suposa l'ésser conegut com a Empíreal (vegeu MMPR vol. 7), els Omega Rangers retornen a la Terra, per saber si en Zordon en disposa d'alguna informació, i alhora retrobar-se amb els seus antics companys. Però l'eltarià no en té cap coneixement, però sí que hi ha algú que sembla que en sap alguna cosa, i és aquell que està empresonat al Centre de Comandament, en Drakkon. 

Disposats al que sigui per saber com enfrontar-se a l'empíreal, en Jason, la Trini i en Zack, alliberaran en Drakkon i se l'emportaran amb ells, mantenint-lo empresonat, cosa que comportarà la fúria d'en Zordon. (vegeu també Mighty Morphin vol. 1, capítol 2).

Els Omega Rangers junt amb en Drakkon emprenen un llarg viatge, ple de perills diversos, fins a un món recòndit, on en Drakkon va passar una llarga època, i molt especial per tot el que significa, lloc on un empíreal va matar l'emissari vermell.

Tal com descobreixen, sembla que per trobar aquests éssers totpoderosos, hauran de rastrejar l'energia dels emissaris, per cert element d'aquests. Però acompanyats d'en Drakkon, tot es pot capgirar en qualsevol moment. Ens trobem davant d'un dels equips més inestables del moment.
 
Així comença l'altra part d'aquest nou arc argumental conegut com a Poder Il·limitat (Unlimited Power).

Heredera de la Oscuridad (Power Rangers Unlimited: Heir to Darkness)

Aquesta història d'un sol capítol se'ns presenta una noia anomenada Ka, que entrenada per l'Ecliptor, servidor de l'Espectre Fosc, esdevindrà l'Astronema, la gran enemiga de Power Rangers in Space.

 
Cada capítol, al principi té la seva portada oficial, les quals són de Matteo Scalera, amb assistència de Moreno Dinisio, i la d'Heredera de la Oscurdad és de Dan Mora. Al final del volum també hi tenim una galeria de portades, sent els seus autors els següents: Eleonora Carlini, Daniele di Niculoo amb color de Walter Baiamonte, Goñi Montes, Peach Momoko i Matteo Scalera, amb assistència de Moreno Dinisio. I com a portades alternatives d'Heredera de la Oscurdad en tenim tres de  Jenny Frison, Vicenzo Ricardi i Junggeun Yoon.

Havent-se publicat doncs els volums número 1 de Mighty Morphin i Power Rangers, des del passat 8 de febrer, tenim a la venda el volum únic Power Rangers: Power Rangers: Pecados del futuro + Los Psycho Rangers regresan.