divendres, 4 de febrer del 2011

Glénat retorna al forum en català

Després de bastants mesos, des del setembre del 2010 inclòs fins avui, Glénat no s'havia passat per l'espai de la redacció del fòrum en català, a respondre les consultes del seus lectors.

Indignat d'aquest abandonament vaig escriure una consulta anomenada "Abandonats!!!", dimecres de la setmana passada, i sembla que ha tingut efecte, ja que avui mateix han contestat algunes de les consultes pendents.

Glénat ha dit: Quan tens raó, tens raó, però intentarem des d'ara contestar-vos tots els divendres pel matí a totes les qüestions que plantegeu.

Lamentem els silencis.

Esperem que sigui així, en tot cas, digueu-me pesat, però n'he tornat a fer una sobre les consultes d'errors als toms com també que canviïn el PDF de novetats.

Sobre els altres temes que han respost:

- Canvi de Paper: Hola, la cosa del paper no afecta a Cinturó Negre, però sí a Inu-Yasha, Naruto i Bleach
Gràcies per consultar-no i disculpa si triguem en contestar

- Publicació de Kimba, el lleó blanc i Tritó del Mar: Ho veig difícil, perquè Tezuka no funciona ni en castellà........... Amb lo bo que és........
Quan dic "no funciona", vull dir que amb prou feines cobreix despeses. Una llàstima.

- Publicació de La petita Polon: Hola, gràcies per la proposta. Vam considerar de publicar-la fa un temps però la vam acabar desestimant. Però és d'aquells títols que potser en un futur el tornem a considerar.

- Sobre els retards de Cinturó Negre: Cinturó Negre 14 sortirà al febrer i així cada dos mesos

Bé de moment això es tot.

1 comentari:

cristina75 ha dit...

Hola, jo m' encantaria tornar a veure la sèrie Tritó del mar en català, com quan la van fer en el seu moment. Tinc el dvd en japonès i substitulat en anglès, com que m' enrecordo de com anava la sèrie, m' en entero bé. L' haurien fer pel canal super 3 o 3xl, i m' agradaria gravar.me tots els capítols per tenir'la en català.`
Televisió de Catalunya si us plau torneu a emetre Tritó del mar aviat.